pofudukkalp ctuugba Nedense direk orgazm olduğunu düşünmüştüm 😁ben yapamam sanırım kusarım falan güzelim ortamın içine ederim
ikihilalbiryildiz ctuugba midem:e Hayde biz kalkalım bize müsade 😂🤣🤣 ne denir bu durumda afiyet olsun o zaman 🫣😂
ctuugba senms eşim ağzıma boşaldı burada hep tadının kötü olduğunu okumuştum o yüzden hiç yaptırmamıştım ama dün gece izin verdim eşime tadı da öyle yazılanlar gibi değil hatta güzel şekerli gibi 😝
tazeann ctuugba güzel şekerli gibi 😝 Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu o anın zevkiyle sana öyle gelmiştir 🤣
ctuugba pofudukkalp normalde bende her şey den tiksinen birisiyim hatta bende kusarım diye düşünüyordum ama bi yandan da merak ediyordum 😁
isimsiz9 pofudukkalp ayy bende bende sadece zevk suyunun gelmesiyle kendimi banyoda bulmuştum🤢 bidaha da yaptırmadi😄
tazeann ctuugba burda herşeyi okudum ama böyle bişeyi de ilk defa duyuyorum peride kadınları her geçen gün bi kere daha şaşırtıyor 🤣😁
tazeann ctuugba şekerli olmasını diyorum ilk defa denk geldim diye konuşulduysa da hiç denk gelmedim 🤷🏻♀️