salakmisincemilee handeey ay ne içip ne yiyorlar bu tadı güzel diyenlerin kocaları ay bildiğin tuzlu değişik iğrenç bişey bir kere denedim midem ağzıma geldi bidaha asla dedim
benbu handeey 🤭valla mı doğru mu bilemem ama şepşekerli de olsa bana iğrenc geliyor açıkçası oral yaparım ama agza bir kere boşaldı bir daha yapamadı korkudan 🙈🫠
yade ctuugba oha evet bende ilk defa geçen hafta denedin banada şekerli geldi🙊hiçte ekşi kötü değildi
1kizmom salakmisincemilee sen yine denemişsin ben kokusunu alınca midem bulanıyor. Bildiğin Çamaşır suyu kokuyor hatta daha keskin
isimsiz9 hh56 teklif ettim aşağı yukarı ses gider sakin bir zamanda deneriz dedi bir daha da asla teklif etmem söyleyene kadar. Zaten çok aşırı utangaç biriyim. Bidaha ilişki konusunda şöyle olsun böyle olsun diye de fikir sunmuyorum.
yade ctuugba bende senin yazdığını görünce kendimden emin oldum🙊 eşim sorduğunda da söyledim barız şekerliydi
salakmisincemilee 1kizmom evet ya bende yeni evliyken denemistim de yok midem çok bulandı bidaha teklif kabul etmedim😂