kaosseverr Arkadaşlar hangi tıraş bıçağı markasını önerirsiniz batık ve çilek görünümünü min yapacak bişey arıyorum ısana yı kullanan varmı
anonim58 kaosseverr Venüs swirl mor 5 bıçaklı olan kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum başlıkları zaten jel bariyerli yaparken hiç kesmiyor can yakmıyor tavsiye ederim
sacmaliysenercan kaosseverr ben isana 5 bıçaklı sanırım onu kullanıyorum yanında 5 tane başlık ile satılıyor aşırı güzel sadece ucunu ıslanınca bile jelleri ila alınır tavsiye ederim
kaosseverr anonim58 peki merak ediyorum başlıkları düzenli kullanımda ne sıklıkla değiştirmek gerekiyor
anonim58 kaosseverr mesela benim epilasyon geçmişim vardı onun için ayda 1 falan değiştiriyorum çok yıpranmadiysa birazcık daha uzun tutabiliyorum süreyi
kaosseverr gulsaahceylan biriii anonim58 happy_mom kızlar ya ben bakıyorum https://ty.gl/ijwvr7e1s7udy şunu kasdettiniz galiba başlıklarını bitince nasıl alıcam ve çok pahalıymış değermi 3 bıçaklıdansa bunu almaya son olarak gratiste falan varmı siz nerden alıyorsunuz
anonim58 kaosseverr benim dediğim koyu mor ekstra smooth swirl yazıyor. Mesela 3 bıçaklı alıp sapına benim dediğinin başlığını takabilirsin gratiste indirime girince alıyorum ben stok yapıyorum
anonim58 kaosseverr bu attığından pek memnun kalmadım ben başlığını almıştım sadece denemek için güzel değildi
gulsaahceylan kaosseverr bunun morunu kullanıyorum swirl mi ne adı ama ben bir başlığını 1 ay 1 buçuk aya yakın kullanıyorum keskinliği azalmıyır
kaosseverr anonim58 aynen çok uyguna geliyor teşekkürler canım geçen şoktan 3 bıçaklı olanı keşke almasaydım ama bunuda alıcam eşime veririm diğerini