Olivetti boncuk 165-166 boy .73 kiloyum şuan gebelikten dolayı.. ama doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum dış görüntüme çok önem veriyorum çünkü
Dolunayy boncuk 1.70 boy -63 kg Hamileliğimin son ayı 79 kiloyu gördüm doğumdan sonra 9 kg gitti sonrası da 1 sene içinde bebişle uğraşmaktan göğüslerde ki doluluğun gitmesiyle doğum öncesi kiloma döndüm 😄
Annesi-bebesi boncuk 1.70 boyum güncel kilom 61 hamile iken 80 i gördüm 😂 doğum yaptıktan sonra çok hızlı verdim 58 lere düştüm 😃
deleted_4033 Alev12 72 kilo olan ben bu yorumu beğendim 😁 napalım bacım zayıf olmak kadar doğal bişey kilolu olmak
Defnemm1 boncuk 1.65 boy 49-50 kg arası gidip geliyorum zayıflamak isteyen arkadaşlara başarılar umarım ben bi 5 kg daha alabilirim 😂
Lavinia Alev12 Canim yoldaş😂 diyet falan yapiyor musun peki ? Ben bu aralar ekmegi kestim ama sürekli abur cuburda aklim😂
deleted_4033 Lavinia vücudum ortantılı aslında seviyorum ama arada bir zayıflama isteği geliyor lakin iradem yok 🥴
Alev12 deleted_4033 gercekten çok kötü hissediyorum kendımı aslında bellıde olmuyor ama ben bılıyorum kıraz sapı bayagı zayıflatıyor dıyorlar tadı kötü
deleted_4033 Alev12 yok be kiraz sapı bir işe yaramadı bende bi zayıflama çayı bakıyorum diox tea ama içmeye korkuyorum yan etki felan olur diye