Pembekoala_ Lavinia bende 53 le gebe kaldım 69 la doguma gittim . Kırkım çıktıktan sonra 53 kiloydum sımdı de 51 🙆♀️ Saglıklı ve düzenli beslenmek cok önemli 😌 ama şu aralar abur cubura cok sardım sjjsjsj
deleted_4033 Alev12 72 kilo olan ben bu yorumu beğendim 😁 napalım bacım zayıf olmak kadar doğal bişey kilolu olmak
Leondarling boncuk 1.68 boyum 70, 71 gidip geliyorum 😬 veremedim doğum kilolarımı ama evdeyim diye habire tıkınıyorum. Gençken 55 ten yukarı çıkmamıştım hiç.
Alev12 Lavinia senden beter ben varım ve cok mutsuzum cocuga bakacak kımse yok hamladım iyice hep evdeyım 83 84 arası gidip gelıyorum artık kafaya taktım
Lavinia Alev12 Canim yoldaş😂 diyet falan yapiyor musun peki ? Ben bu aralar ekmegi kestim ama sürekli abur cuburda aklim😂
Olivetti boncuk 165-166 boy .73 kiloyum şuan gebelikten dolayı.. ama doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum dış görüntüme çok önem veriyorum çünkü
Dolunayy boncuk 1.70 boy -63 kg Hamileliğimin son ayı 79 kiloyu gördüm doğumdan sonra 9 kg gitti sonrası da 1 sene içinde bebişle uğraşmaktan göğüslerde ki doluluğun gitmesiyle doğum öncesi kiloma döndüm 😄
Annesi-bebesi boncuk 1.70 boyum güncel kilom 61 hamile iken 80 i gördüm 😂 doğum yaptıktan sonra çok hızlı verdim 58 lere düştüm 😃
Defnemm1 boncuk 1.65 boy 49-50 kg arası gidip geliyorum zayıflamak isteyen arkadaşlara başarılar umarım ben bi 5 kg daha alabilirim 😂
deleted_4033 Lavinia vücudum ortantılı aslında seviyorum ama arada bir zayıflama isteği geliyor lakin iradem yok 🥴
Alev12 deleted_4033 gercekten çok kötü hissediyorum kendımı aslında bellıde olmuyor ama ben bılıyorum kıraz sapı bayagı zayıflatıyor dıyorlar tadı kötü