Neden bir erkek bir baba bir eş bunu evlatlarinin annesine nasil yapar neden bu erkekler eşlerine kiymetini bilmez her kaçan böyle mutsuz olmak zorunda mi ben bir hata yaptım evet ama bunun bedeli bu olmamaliydi babam mi annem mi kim beddua ettiyse tuttu😭😭😭😭
Yaşarken ölmek
Tarcinlikek90 ne oldu canım neden öyle diyosun🥺
Kubos1 alısamiyorum bir turlu konduramiyorum sewdigim adamin beni aldatmasini yediremiyorum kendime keske diyorum once beni oldurseydi sonra yapacagini yapaydi😭😭😭
Tarcinlikek90 ayrimisiniz suan yoksa hala evlimi
Kubos1 bosanacagiz
Kubos1 ailemin yanindayim
Tarcinlikek90 canım çok üzüldüm senin için ama genelde bu tarz şeyler çok okuyorum. Sanırım erkeklerin böyle şeylerde nasıl olsa ailesine sırtını döndü gidecek yeri yok ben de istediğimi yaparım zihniyeti ağır basıyor. Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun?
Tarcinlikek90 canim valla yasadigin sey cok cok agir. Ne denir bilmiyorum ama.metanetli ol sevdigi insanin bunu yapmasi cok agir bi kadin icin .. ve boyle pislik bi insandan cok gec olmadan kurtuluyosun onun icon sükret ailen arkandaysa yillarca aldatilan kadinlsr var ailesi sahip cikmadigi gidecek yeri olmadigi icin katlananlar rabbim senin gonlune ferahlik ve bolca sabır versin dilerim bu travmayi en kisa surede atlatir ve guzel bir hayata baslangic yaparsin♥️🙏🏻
Tarcinlikek90 yaa canım üzülme nolur okurken gözlerim doldu güçlü olmaya çalış ondan sonrada haayatın devam edicek emin ol o pişman olucak ben hep böyle düşünürüm sende böyle düşün sakın kendini bırakma güçlü ol biliyorum çok zor ama🙏🏻
Tarcinlikek90 canım Allah yardımcın olsun, çok zor bişey. Ama ben son cümlene katılmıyorum. Çocuklar hata yapsada anne baba kötülüklerini istemez. Sonuçta döneceğin yer yine onların yanı olacak. Hangi anne baba yuvanın yıkılmasını ister ki
Tarcinlikek90 Hiç bir anne-baba evladı mutsuz olsun istemez. Genelde evliliklerin ilerisini tahmin ettikleri için karşı çıkıyorlar. Artık yapacak bi şey yok, olan olmuş. O karakterde bi insanla ömür geçirmek zorunda kalmayacaksın. İçine atma kesinlikle istediğin kadar ağla, sonra sil gözyaşlarını kendine gel. Unutma sen artık daha güçlüsün. Bundan sonraki hayatında umarım karşına hep iyi, vicdanlı insanlar çıkar 🌸
Kubos1 amin canim hatama ragmen arkamdalar sukur oyle kurtuldum gec te olsa kurtuldum zamanla kabullenirim iyi dileklerin cok tesekkur ederim❤
Laledmrrr seni de uzdugum icin ozur dilerim. Pismanim diyor affet bni diyor ama affedemem ona bakmaya dokunmaya kiyamazkn o artk baskalarinin oldu kirlendi affedemem
Nietzsche amin. Cunku giderken onlari cok uzdum simdi babam diyor ki yaptigin hatadan memnun musun o da hakli bir gittim uc cocukla geri dondum. Bilmiyorum ki cigerlerini yaktim olur ya dilden belki cikmistr diye dusundum
Frenchoje dogru belki de o yuzdn babam karsi cikiyordu ahh diyorum o gunu geri dondurebilsm ve ona giden ayaklarim hic gitmese alisirim elbet bende zor ama alisacagim ❤
Tarcinlikek90 1 gün 2 gün baban öyle der de affedilir gider canım , sana sahip çıkarlar . Sen moralini düzeltmeye bak
Nietzsche inss ama babamin yureginde silinmeyen bir yara olarak kaldim. Neye uzulecegimi sasirdim😭
ZRaporu aynn canim evliyken bn kuserdim bna derdi ki bndn baska gidecek kapin mi var. Hamd olsun bnim oyle bir kardesim var ki dag oldu bna evlatlarima bna oyle sahip cikiyor ki babam kizgin hakli brsy diyemiyorum ama kardesim bna yeter rabbim eksikligini vermesin .
ZRaporu simdilik buradayiz daha 53 gunluk bir bebegim var yasini doldursun calisacgm ins aileme destek olacgm evlatlrm icn yasamk zorundayim
- Düzenlendi
Tarcinlikek90 seni çok iyi anlıyorum, umarım yakın zamanda atlatırsın. O da pişman olduğuyla kalacak ,karaktersiz herif daha minicik bebek varmış ya . Peki aldattığını nasıl öğrendin