Bir tane kiz arkadaşım vardi. 16 yanlarındayım daha. Dershaneye gidiyoruz. Bir tane hocamız var fizikçi. Çok iyi bir hocaydı. Yeni mezun olmuştu gençti. Çok guzel anlatırdı bende hep özel ders alırdım Bir abi olarak görürdüm. Sonra bu kız o hocaya benim hoşlandığımı ondan ders aldığımı söylemiş arkamdan. Bir anda hocanın tavırları değişmişti anlam verememiştim. Neyse üni kazandık gittik. Yıllar sonra hocayla karşılaştım o zaman söylemişti ve benden özür dilemişti benim o niyette olmadığımı aslında onun o niyette oldugunu soylemisti. Tabi bana ulaşamadığı icinde vicdan yapmis yıllarca beni görünce cok özür dilemisti. Neyse o kızla zaten arkadaşlığım bitmişti de bunu yaptığını bilmiyordum tabi içimde kaldi sacini başını yoldaydım keşke. Ayy birde bir ilişkim vardi uni yıllarında tam bir toksik ilişki. Allah belasını versin beni hayattan soğutmustu bende mal gibi peşinden gidiyordum kendini iyice birsey sanıyordu narsist manyak. Butun arkadaslarimi hayatimdan silmisti kimse kalmamisti cevremde ama onun arkadaslarina ben karisamiyordum istedigi gibi yonlendiriyordu beni büyü mü ne yapti bilmiyom ayyy. Annesinin de sonradan buyulerle ugrastigini duymustum. Neyse ben akıllandım tabi sonra bunu başkasıyla aldatıp tekmeyi bastım. Bu şok tabi bende beklenmeyecek tavırlar. Peşimden geldi baya da artik iş işten gecti yani. Sonra canim kocamla tanıştım 4 ayda evlendim o da ayri bir hikaye 😃😃😃😃