beyza8991 dygerll at at kız kocalarımız artık bizim 🤭😅 ve göreceksin uyanmak sana da ona da eziyetmiş diyeceksin hoşlarına da gidiyor açık saçık konuşmalar
dygerll beyza8991 sırf bunun için gece geceliğimi giydim fotoğraflarımı çektim, arada eşime mesaj olarak atarım 😊 dün eşimin doğum günü olduğu için biraz ona özel hazırlandım, hayır diyemedi. Sanırım o da istiyor beni değişik kıyafetlerin içinde görmeyi
isimsiz9 ysdmrc kız bu yazını okuyunca kendimi mal gibi hissettim. Kocam da geç geliyor. Yorgunmuş numarası yapıyor. Arkasını dönüp uyuyor hep 2.3 haftada bir oluyor buraya yazdım bana da yorgunluktan oluyordur falan diyen oldu. Kendimi avutuyordum bende. Ama bence de isteyen adam yorgunluk takmaz. Dünya alem çalışıyor😒
balik isimsiz9 hemen bir dildo al önünde sok çıkar sorarsa “ sende s**seydin napayım böyle tatmin ediyorum kendimi benimki de bir ihtiyaç dersin ” 😁 Bak bakalım artık arkasını dönüp ölü taklidi yapıyor mu 😃
dygerll isimsiz9 belkide anormal olan bizim böyle düşünmemizdir. Herkes farklı herkesin isteği de önceliği de farklı ya. Tamam 2-3 hafta çok ama bu bize göre. Eşinle konuşursun neden olmuyor vs diye mantıklı bi açıklaması varsa imkansızda değil. Dediğim gibi önceliği cinsellik değildir bence
ikiprensannesi dygerll 5-10 gün çok uzun bir süre heleki daha 2 yıllık evliyseniz bide. Bide eşinizin işi ne kadar agır olursa olsun bu reddedilmemeli asla. Ben olsam hazırlanır başına çıkarım canım her istediğinde utanacak ne var eşinlz sonuçta 😂 olursa olur olmazsa kendi bilir valla
dygerll ikiprensannesi eşim geri dönüşüm işi yapıyor gerçekten çok ağır bir iş. Bende çalışıyorum doğal olarak yoruluyoruz çocukta var 😂 bana yeterli bir zaman dilimi 😇
isimsiz9 dygerll ilk evlendiğimiz zamanlarda regl dönemim bile ona çok fazla gelirdi. Ama artık öyle değil asla.
isimsiz9 balik kız kendi geldi dün bu. Ben Bi gecelik yıkamıştım kurutmalığa sermistim balkona çıktı gördü mü ne oldu heralde sandı ki yine giyip gidicem. Bir geldi baktı duştan şortla çıkmışım şok oldu😂😂 sonra telefona girdi söylendim baktım kedi olmuş🐱🤣🤣
dygerll Kızlar ben taktiği buldum ya 😅 dün banyoya girecekken eşime seslendim çocuğu uyut bana kese yapmaya gel dedim 😃 bi değişik oldu ilk defa benden bunu duyunca 😂 normalde yarım saatte zor uyuttuğum oğlumu 5 dk da uyuttu bi baktım kapıda 🤣