Sinsipisi ay çok rahatsız edici bacım yani ne gerek var oraya bakıp bakıp kendini doldurmasına sen fırsat verme diyeceksin ki ben ne yapayım koca adam iradesi var çok haklısın ama işte elimizden geldiğini yapacağız bu çağda kocalarımızın imtihanı oldu bu internetteki her şey sana şöyle söyleyim benim eşim instagram bile kapattı sadece face kullanır geçen hafta sahile gittik bikinili bi kaç kadın vardı sahile girmedi başka zaman gittiğimizde kimse yoktu oturduk eğlendik sonra iki kız geldi onlar geldi diye kalktı çıktık ordan mesela bu fıtrattır elhamdulillah böyle istiyordum çok şükür böyle bi eşim oldu sen de çok dua et normali böyle olur hani bi kaç baksın bi şey olmaz kafasına girme her sorun başta küçük şeylerle başlıyor zaten ama gidip de adamın üstüne çullan kavga et demiyorum Ama elimizden geleni yapacağız fiziğinle ilgilen kıyafetlerine özen göster ve benim de buradan öğrendiğim twerk çalışabilirsin buna bayılmayacak erkek yoktur heralde 🤭 yani işte görselini boş bırakma. Eşinle yakın olduğun bi anda da ona şuna benzer bi cümle söyle “eğer o kötü şeyleri izlemeyi bırakırsan karşılığını alacaksın” tarzı hem cilveli hem de şefkatli bi yaklaşım umarım işe yarar