ZRaporu inş kaynanana flaan anlatmaz 😂😂annemle babam her sabah erkenden banyoya giriyorlar inanamıyorum babanne 😂😂😂😂😂😂aşırı komik

ZRaporu ilk fotoğrafı görünce benimde aklıma bu geldi sonra sen yazmışsın ahaha

Nietzsche yok sırcı benim ki tembihliyoruz sürekli evde olan ya da başka evde yaşanan şeyleri kimseye anlatmıyoruz diye 😅 laf taşımasın diye 😁

Nietzsche Benım kayınvalidem alt katımda oturuyor dün biz eve gidince bizim sesler gitmiş galiba🤦 yatak çok ses çıkartıyor da.😂 Beni annemde bildiği için hemen beni aradı napıyon falan ağzımı arıyor nerdeyim diye ,heralde kocam eve birini attı diye düşündü (Allah korusun ) dedim eve geldik kocamla 😄 heee senmiydin ohh diyor ahahaha dedim kim olcak başka ay annem ne biliyim aklıma kötü şeyler geldi hep sesiniz aşağıda dedi ahahahaha tabi ben yerin dibindeyim 😂 temizlik yapıyorum ya dağıtmış evi dedim öyle geçiiştirdim tabi yedi mi bilmiyorum 😂😂

Dolunayy yememiştir eski kulağı kesiklerden bunlar😂😂😂😂 çok komiksiniz ama ya ,kadın rahatlamış sensin diye ,bizde rahatladık anne deseydin😂

Nietzsche Son cümlene sesli güldüm😂zaten ayrı yatıyoz diye çok dertleniyordu karı koca ayrı yatar mı bir tek sizin mi var çocuğunuz diye😄 çocuk olmadan önce de eşim erken benden önce yattığı zamanlar arardı napoosn diye TV izliyorum diyordum oğlunu soruyordu yattı o uyucak diyordum ssnde yatsana yanına diyordu o uyucak benim uykum yok diyorum olsun uyuyana kadar gir kocanın yanına diyor napcam pışpışlıcak mıyım diyordum😄 belki biz işimizi hallettik sonra o erken uyuyo ne kurcalıon 😄

Dolunayy hahhabaha ya sen kadınlık yapmazsında çocuğu başkasına gider diye korkuyo bence 😂yerinde olsam bunun sebebini araştırrım 😂😂😂

Nietzsche Yok oğullarının asla öyle birşey yapmayacağını savunur her zaman ,ama tedbiri de elden bırakmaz😄 aramıza soğukluk girmesin diye düşünüyor heralde .. ama madem sesimizi duydun ne mahcup ediyon evde olan benim işte,diken üstünde mi şeeyapak anlamadım .. 😄

Dolunayy valla çok dikkat et o kadın her gece duvara bardak koyup dinler ,aranız iyimi diye😂😂😂

Bende yakalandım gülmekten yıkılırken kaptı telefonu elimden🙈🙈🙈😂😂😂

Loli Siyah ve bu renk arasında kaldım siyah mı alsam acaba 😄

• Loli bunu yanıtladı.

Dolunayy panter gibi atladım üstüne aldım telefonu elinden😂😂 okumasına fırsat kalmadı.😂😂