Bilinmeyennumara Gelen cevabi aynen kopyalayip yapistiriyorum ( askla bakan gozlerin, seni seviyorum diyen agzin, bana yemekler hazirlayan ellerini cok begeniyorum can yoldaşım ❣️) dedi .
BQuen ZRaporu evlenmeden önce gözlerin boyun ve zarif ellerin diyen adam şimdi “popon göğüslerin bir de ıııı şey buldum gözlerin” diyor ama eminim ilk aklına gelen cevap başka 😂😂
Mryekrs ZRaporu kalçalarımı ve belimin inceliğini çok seviyor. Uzun süre Latin dansları yaptım ve belli yerlerim dolgun ve belim ince dansın bana en büyük artısı 😂
Mybest ZRaporu benim ki direkt ‘popon’ der 🤣🤣 sormama bile gerek yok adam popoma aşık benden çok ona iltifat ediyor her gördüğü yerde bi kıstırıp bir avuç almadan bırakmaz saolsun😂 sonra dudaklarımı ve gözlerimi derdi sanırım çünkü hep bunları söyler laf arasında
Dolunayy ZRaporu Ben karımın her şeyini beğeniyorum ama dile getirmeyi pek sevmiyorum dedi 😂 utangaçtır da kendisi .
Kimsemkimimyaw ZRaporu sordum kocama 😂 yüzün dişlerin ve fiziğin dedi 😂😂😂😂😂 tabiki ilk basta herkesin aklina gelen ilk 3 seyi söyledi ciddi ol deyince degistrdi😂😂😂😂🙊
SevDakuSu3356 ZRaporu Gözlerin Yüzün Gülüşün Yüz hariç demedin dedim: popoma baktı sonra heryerin dedi 🤣🤣🤣