perii_0 Beybiler hep epilasyon cihazıyla vücut temizliğimi yaparım ama bozuldu sizce hangisini allmalıyım
DtMom perii_0 ben annemden kalan nerden baksan bi 10 15 yıllık epilatör var braun, onu kullanıyorum 😂 yenileri bilemicem
sacmaliysenercan perii_0 bunları degil de braun silk epil 9 var bende aşırı memnunum ıslak kuru alımı var en kısa tüylere kadar alıyor
zarifhanim perii_0 Bu benim eski cihazım bekarlığımda 10 sene kullandım hala taş gibi duruyor. Epilasyon acısına dayanabiliyorsanız lazer epilasyon da deneyebilirsiniz. Şarjlı makinelerin bataryalarının uzun vaadeli kullanımda dayanacağını sanmıyorum.
rabiadef @perii_0 son attığın philips var bende canım gerçekten çok memnunum şarj bitti derdide yok çoğu yerim lazerli ama kalan tek tük yerleri bunla alıyorum bide çene bölgemi cidden muhteşem diğer ikisini bilmiyorum
Hemcins rabiadef konudan bağımsız ama çene bölgesini tahriş etmiyor mu bide tüy artırma yada kalınlaştırma gibi bi problem oldu mu
rumiiko Epilasyon aleti sizlerde kökünden alıyor mu benim ki almıyor ya resmen koparıyor çoğu kıl kökü içinde kalıyor makinemde iyi aslında
rabiadef @Hemcins yok canım hiç tahriş falan etmedi yüzümün bazı bölgelerinde tüyden biraz kalın kıl şeklinde vardı hatta onları ala ala. İnceltti azalttı
Hemcins rabiadef aaa çok sevindim deniycem bende o zmn pcos var bende çene bölgemde kalınlaşmış tüyler var iple alıyorum ama kırılıyor bazen içinde siyah siyah duruyor
rumiiko beyza8991 sanırım benimki de o hep batık yaptı nefret ettim ağdaya alerjim olduğu halde mecburen onu yapıyorum artık