• Muhabbet
  • Unutamadığınız yalanlarınız 👇🏻

Yine ben, yine anılar 😅 Hadi bakalım geçmişe gidiyoruz 🎈
Bir tanesini anlatcam şimdi 🤣 Yine çalıştığım zamanlar bir gece kızlarla anlaştık içicez, birimizin evi var orda kalcaz. Ben tabi eve bu durumu söyleyemediğimden çektim kapıyı çıktım. Sanmışlar nöbete gidiyorum 😅 Hep takıldığımız bir cafe vardı, sahibiyle arkadaş olmuştuk. 4 kız oturduk oraya, aldıklarımızı da verdik mutfaktan bize sipariş gibi doldurup getiriyor 🤣 Neyse gece 12 oldu biz sarhoş, bir anda telefonum çaldı. Babam! Açtım telefonu acilin önündeyiz bir çıksana dışarı dedi. Tamam diye bir şey çıktı ağzımdan istemsiz. Aha dedim şimdi sıçtım 😅 Cafenin sahibinin bir arkadaşı geldi o ara arabayla, bindirdim arabaya vatandaşı sür dedim hastaneye gidiyoruz. Yangın merdiveninin ordan gireceksin. Tabi kafam güzel yanımdakini tanımıyorum 🤣 O gece yangın merdivenin ordan girdim içeri, önce üstüme formamı giydim sonra çıktım dışarı yolladım babamı geri üstümü çıkarıp döndüm kızların yanına 🤣

Frenchoje benim cok çılgın bir yalanım var hazır mısın 😂 lise son sınıftayım 17-18 yaş . Bir çocukla sevgiliyim aynı zamanda başka bir çocukla da konuşuyorum 🙂 flört denebilir 😁 ahh delilik.. sevgilimle bir gece geçirmek için anlaştık böyle akşam 10-11 gibi gideceğim evine . Ben tabi aileme mervelere gidiyorum dedim 😂😂 akşam 11 e de cok var bari konuştuğum çocukla buluşayım aradan çıksın 😂 buluştuk onla bir parka gittik baya samimiyiz öpüştük 🙄 parkın oradaki evde sevgilimin ailesinin eviymiş sevgilimde bizi öpüşürken görmüş 🤦🏻‍♀️ Ama gavata bak izlemiş öyle 😁 sonra telefonum çaldı annem arıyor normalde aramaz sıçtık mı dedim 😂 hani sen falancadaydın seni dışarda görmüş amcan . İkş dakka gezmeye çıktık anne eve gidiyoruz dedim . Allah amcamı kahretmesin koştur koştur arkadaşa gittim bak annem seni ararsa ben buradayım gezmeye çıktık eve döndük de tamam mı deyip koştur koştur benim hakiki sevgilinin yanına 😂

Olivetti neyse gittim evine bana dedi ki ben bu akşam annemlerin evinin önünde bir kız gördüm bir erkekle öpüşüyordu ve sana cok benziyordu 😂 ben olduğumu biliyor bana kolpa yapıyor . Yer yarılsa da içine girsem dedim o an . Utanmayı da biliyorum görüyor musun 😂. Cevap vermedim ama cok pis bakıyordu bana . Anladığını anladım . Birazda korktum şimdi bu beni döver bi zarar verir diye ama bişey yapmadı sabaha kadar güzel güzel zaman geçirdik 🤪 sabahta sen beni aldattın rezil kepaze pislik ayrıldım senden dedi . Bende ben seni zaten hiç sevmiyordum dedim . 😂. Ya ergenliğim bile olaylı ya .

Benim cok var ama burda anlatamicagım seyler anlatabilcegim arasında burun ameliyatım var ben anneannemle büyüdüm sonradan almanyaya geldim annemle burun estetigi olmak istiyordum sürekli hep aklımdaydı anneannem hastalandı onun için türkiyeye gittim o iyileştikten sonra ınstagramda bir doktor gordum hemen randevu yaptım gorusmeye gittim binbir yalanla para istedim annemlerden kimsenin haberi yoktu kuzenim dısında ameliyat oldm bizimkilere arkadaşımdayım diyorum 1 gün hastanede kaldım döndügümde yüzüm gözüm şiş burnum bantlı anneannem korktu noldu sana böyle falan kapı carptı demiştim hala da kapı carptı diye bilir kapıya kafa atmıssın diye sinirlenir ben ona baktım o bana baktı ikimizde sonunda saglıgımıza kavustuk😂

BQuen bilmiyorum artık orasını geçerken uğradım demişti ama 🤣

Olivetti haha 🤣🤣 bi kere bende iki yakın arkadaşla konuşmuştum 🤣 tabi bilmiyordum tanıştıklarını üstüne yakın arkadaşlarmş 🤣🤣

Frenchoje yakalandın mı 😂 ben abi kardeşle konuştum aynı anda 😂 yakalandım ama abisi bayrağı kardeşine verdi 😂

Olivetti ay evet 🤣🤣 biri öğrendi ama 🤣🤣 bende anlattım yaptıklarımı tek tek ergenlik aklı 🤣🤣

Frenchoje deli gençlik işte 😁 o anlattığım gece varya kaç km koştum ben bilirim bi oraya bi buraya 😁 yaşadığım korku falan . Şimdi olsa yapılmaz enerjim tavandı o zamanlar 🤪

Frenchoje babamda kaliyordum annem hafta sonu gidiyorum kucuk kiz kardesim annemlerle yasiyordu bi gun dedin ki kiz kardesim 3,4 yaslarindaydi anne saka yapalim oda tamam dedi dedim ki bayilma numarasi yap anne dicem ki oldu cocuk akli iste anne lizgenur bayildi oldu dedim sonra geldi annem kafayi yedi sonra saka yaptim dedim evire cevire dovdu beni 😂

Frenchoje hahahaha ay yok ama ya cok kötüydü pismanım keske carpmasaymıs😂

Frenchoje benim çok ya birini yazayım , kyk yurdunda kalıyorum her akşam sevgilim arabayla gelip beni alıyor geceyi onla geçiyoruz. Bi arkadaşının evinde kendimize oda yapmıştık😂 neyse bi baktım abim görüntülü arıyor , duymamazlıktan gelip mesaj attım. Tam duşa griyordum müsait değildim diye. Sonra sevgilim beni hemen 10 dk da yurda götürdü yurttan izinliym dye içeri almama olayı var ,güvenliğe önemli bi eşyamı alıp çıkıcam dedim. Kimliğimi rehin aldı gir dedi , abimi aradım yatağa uzandım 😂salak abim marketteym sonra aricam dedi yarım saat bekledm konuşup geri gittim sevgilime 😂yandı geceler tabi ,Allahtan daha alkol almamıştık 😂 dip not:sevgilim şuan eşim

Olivetti hiç sorma ama sonra bi cesaret geldi bana evlendik 😂😂 o değilde ne yalanlar söylemişiz ya . Bi arada abim yurdun kapısına gelmişti benim şehirden geçerken sürpriz yapim demiş 😂 hergün giden ben o gün canım istemedi diye gitmemiştim. Allahın sevgili kuluymuşum. Hanımefendi bir kardeş gibi indim hoşgeldin abicim dedim. Kapıdan çıkan kızları gördü gece vakti nereye gidiyolar dedi ,ben nerden bilim abicim o tarz şeyleri dedimdi 😂😂😂Allah affetsinn şuan zaten benle konuşmuyor abilerim