Lilalila Sigara iceriz yatakta rahatladın mi diye sorar hiç ihmal etmez sonra sırayla duşa girer yatarız
Dolunayy igze0101 Bir süre yan yana yatarız ,kritik yaparız ahahahahahah😂 sonra önce ben duşa girerim ,sonra eşim sonra balkonda sigara içeriz 😄
birgenckiz sarılırız başımı okşar öper biraz sohbet ederiz sonra duşumuzu alırız ya uyuruz yada kalkar kahvaltı hazırlarız saate bağlı ajfjejfjdk
Momm2260 igze0101 eşim. Beni oper oh be. Hatunum. Der cıdden. Ne demek. Derim 😂 sonra bır kahve. İçer sarılıp yatarken. Bebe kalkar😂😍
Deleted4 Momm2260 o bebeler zaten eğer seks yapılacaksa hiç uyanmadan uyur,tam sen yatarsın bebe kalkar😁biz de böyle
deleted_4033 igze0101 yarım saat kadar sarılır yatarız daha sonra birlikte duşa girer duşta masaj yaparız köpükleriz birbirimizi bazen zevke gelir bir daha sex yaparız banyoda sonra yıkanır çıkarız 😊
Alev12 igze0101 esım sıgara içiyor keyıf sıgarası ben dusa girerim hemen emzırdıgım için bebek ağlamadan dus alırım
Mryekrs igze0101 bizimde öyle etraf toplanır ben kahve yada çay koyarım Bi yarım saat sohbet ederiz sonra uyku