KirmiziOjeli Egehaninannesi siz eşinizi sevmiyorsunuz ki zaten hep uzaktaymış o yüzden batmamış size ama şimdi yanınızda olunca sevmediğiniz için herşeyi batıyor. Misal ben adam akşm olsada eve gelse diye dört göZle bekliyorum 1 gün ayrı kalamayız ama sevmesem gözüm görmek istemez o zaman derim uzakta kalsaydı diye
Egehaninannesi KirmiziOjeli Şuan misaal sevmiyo gibi hissediyorum ama yarın seviyo gibi hissedebilirim dengesizim ben
Egehaninannesi KirmiziOjeli Şuan misaal sevmiyo gibi hissediyorum ama yarın seviyo gibi hissedebilirim dengesizim ben
Frenchoje Egehaninannesi senin ki beklediğini bulamamak o zaman. Bende bir ara böyledim, hatta evi bile terkettim boşanıyoruz diye 🤣 bir ay sonra yine geldim evime yapacak bi şey yok. Beklentiyi ne kadar düşürürsen o kadar mutlu olursun.
Nietzsche Egehaninannesi keşke bırakmasaymış işi ,ama sevmiyorsan da bunun farkına varmalısın. O dediğin çoğu kişide oluyordur bazen nefret edecek hareket yapabliyorlar , ama anlattığınzda böyle bir davranış görmedim . Bu konuyu eşinizle konuştunuz mu
Bal-_- Egehaninannesi biraz daha vakit geçirin eski düzenine dönersin canım kafan karışık şuan belki yanlız yaşamayala alıştın ondandır bu düşüncelerin
Olivetti Egehaninannesi geçicidir umarım. Sinirlerinizi yıpratmayın böyle şeyler yüzünden. Allah yokluklarını göstermesin . Gerçekten kıymet bilin. Tabi karşılıklı bu durum . Uzun ayrılıklardan sonra böyle şeyler normal bence karşılıklı biraz daha hoşgörülü olun birbirinize
Dolunayy Egehaninannesi Anlattıkların da hiç birşey yok ama sen heyecan istiyorsun monotonluktan sıkılmışsın belli ki canım.. cinsel hayatınız nasıl çünkü oda etkiliyor soğuyorsun iyi değilse ve bu sefer her hareketi batıyor
Loli Egehaninannesi bence sen bunaldıgın icin ona sarıyorsun aslında söyledigin seyler cok buyutulecek seylerde degil kac senedir evlisin bilmiyorum ama benim farkettigim su uzaklıga alıstıgın icin suan yeni evli gibi yeni bir hayat tarzına alısman gerek herkesin karakteri huyu farklıdır zaten ama birbirine uyum saglayarak gecinirsin negatif yanlarını görmeyi bırakıp pozitif yanlarını görmeye calıs , birde birseyden rahatsız oldugunda o seyi acıkca ona belirtki beraber cözüm yolu bulun kendine dert ederek bi yere varamazsın
deleted13 Şımarıklık,hayatta hiç büyük sorunların olmadı galiba,yine de olmasın…Küçük şeylere çok takılma her evde olan şeyler ama kimse kocasından soğumuyordur bence.Daha büyük sıkıntılarında olabilirdi onları düşün ve şükret…
Kukuli Egehaninannesi ben 2 buçuk yıllık evliyim ve eşim ilk yıl çalıştığı iş yerinde hiç izin kullanamadı izni yoktu ki düğünde bile 3 gün tek kaldı evde ve ben sürekli başının etini yerdim evde birgün bile olsun kal veya birgün birlikte dışarı gezmeye gidelim ama yoktu işte izni. Bir yıldan sonra arkadaşıyla iş yeri açtı ve her hafta birgün evde kalıyordu yeri gelince b2 gün bile gitmediği oluyordu şimdi malum virüs olunca da haftasonu evde mecbur kalıyor ama artık ben bıktım diyorum :) yani biz kadınlar hiçbir şeyden memnun olamıyoruz galiba 🙄 ya da siz onsuzluğa alıştınız birden sürekli evde olunca da batmaya başladı her hareketi. Baktığım zaman hiçbir sorun yok bence siz de hep olumlu taraftan bakmaya çalışın
Rouge Bence sen sevmiyorsun baska seyler var herseyi batıyo bahane arıyorsun adamın yaptıgı herseye insan bu saydığın sebeplerden hic soğumaz bikere
LiTeraRy Egehaninannesi canim basta onlarda bir afalliyor esinede zaman ver sonucta orda tekti is yaptiran yoktu siz yoktunuz yalniz gibiydi simdi birden aile ortami eski ortami gitti surekli yan yana olmayada aliskin degil onada zaman ver zamanla alisicak goruceksin sende oyle kendinize zaman verin bosanmak falan olmaz sakin oyle dusunme 🌹❤️
Momm2260 Egehaninannesi sorun yok ki bunda bnce adam sıze batıyor gıbı geldı valla ne ıstıyosun ki anlamadım durumun ıyı eşin genc niş. Yavas yavas. Torpule adamını canm. Bnm bu devırde boyle eş zor bulunur dısarı at bak. Kargalar nasıl dolanır etrafta gor yani. Askerı eşler genelde oyle olur. Ama yavstan aliştır belırt yani. Sogan kabugunj doldurmayan seyler yuzunden asla eşini kendınk uzme derım
Egehaninannesi Çok teşekkür ederim kızlar oğlumla ilgilenmekten giremedim ❤️ Sorun bende sanırım çoğunluk öyle demiş. Ben her dediğini yaptığı için birini yapmasa böyle oluyorum herkese karşı böyleyim benim değişmem lazım ama çok zor gibi kendimi torpulemeye calisicam
dskran Egehaninannesi benim eşimde askeri personel evliliğimizin ilk yılları hep ayrı kaldık şimdi birlikteyiz çok şükür ama hep korku var içimde ya ayrılırsak diye bazı zamanlar bende bunalıyorum konuşmak falan istemiyorum ama onsuz da yapamam biraz kendine zaman ver istersen ölç tart o olmadan nasıl olur diye ayrı kalmak daha mı güzeldi ne kocalar var karısına kıymet vermez çocuğunu düşünmez iyi tarafından bakmalısın bence
Antisosyalmom Egehaninannesi uzakta olusuna alışmıssın canım o yüzden bu sorunlar bence. Sonucta eşin yokken belli bir düzenin vardı ister istemez değişmiştir şu anda. Zamanla düzelir. Ama üstüne de cok gitmemeye çalış bende istiyorum ki kocam hep evde olsun. Beraber yiyelim içelim az sohbet edelim.