Momm2260 Cemrerana surekli ilişkide yorar insanı ya. Haftda bır olunca okadar olmmuyor bnce oyle dene.
Momm2260 Cemrerana ee nolcak boyle ya kız azdırıcı bılıyozda azaltıcı. Bılmıyoz valla🤪. Ya. Da bıraz sert konus bıde oyle dene hastayım de şoyle boyle. Oyala
Cemrerana Dolunayy evett hep böyleydi hatta lohusayken çıldırıyodu diyebilirim agresifleşiyor regl dönemindede aynı şekilde benm çok ağrılı geçer o yüzden ellede tatmin etmem sinirli oluyor ama asla beni kırmaz sadece mutsuz huzursuz neşesiz falan oluyor
Cemrerana Hayalce bak biz sevgili nişanlıyken çok istiyodu olmaz asla diyodum o zamanlar hep eliyle tatmin edermiş kendini sonradan itiraf etti o günlerin acısını çıkarıyorum diyoda çıkar çıkar bitiremedi kaç senedir 🙄
Cemrerana Olivetti yok kızz bazen nefessiz kalıyor bırak bayılacaksın diyorum hayır hayır diyip duruyr
Cemrerana papatya02 kız öyle deme tamam kısa değilde şöyle yarım saat sürse kafi yani can buda dimi 😬
Cemrerana Momm2260 hergün bi yerim ağrıyor diyorum adam anlıyor tabi yatıyorum yine bitiyor arkamda 😅
Antisosyalmom Cemrerana yanman enfeksiyon olabilir. Kuruyorsa ilişki sırasında eğer. Bazen iyi olabilirdi 2 saat her gün de zor gerçekten isterdim bende 😂