Esmerimmm Asosasos Dedi mi peki🤣🤣boşver canım takma kafana eşine güveniyorsan sıkıntı yok diyecemde etraf çok pis kız engelle hepsini 😂😂😂😂eşimin tlfda sadece kız olarak yeğenleri var😊facede bine yakın hepsi erkek🤣🤣🤣
jartiyerlikadin Eşimin telefonunda iş vs çok kadının telefonu var böyle şeyler hiç yaşamayız ama olsaydı da cevap yazmazdım ben olsam eşim de cevaplamazdı laubali bi mesajsa
Frenchoje Asosasos hiç cevap vermezdim. Eşimle de kavga etmem bu sebebten ben. Adamın bir yanlışı olur o zaman ayrı hiç dinlemem koyarım kapının önüne. Engelle geç kuzum takmaya değmez.
Sinsipisi Asosasos eşini küçük düşürmüşsün bence öyle yazarak çok saçma olmuş kadın yorum atmış altı üstü bence komik bi durum olmuş
dskran Asosasos bende olsam yazardım galiba ya ah biz kendimize hakim olabilsek keşke boşver içinde kalmamış en azından
Momm2260 Asosasos bn olsam cevp vermezdım eşime soylemeyı tercıh ederdım. Asla ona yazma derım kendını kucuk duusurme. Sonucta ortada bişy yok hani bı yazı. Yani. Aldatma bişy yok oyuzden eşinle konus hemen. Sen
Naberbenz Asosasos eşimin telefonunda başka bi kızın telefon numarası olmasına takmamışsın mesaj atmasına takmışsın kıskançsan eşinin teleofnunda başkasının telefonu ne arıyor
Ezelinur Bence yanlış yapmışsınız çocukça geldi bana biraz -paran olursa senin olur- mantıksız olmuş ben direk engeller ve eşime de derdim engelledim böyle böyle haberin olsun ..
MademoiselleCoco Senden önce neden eşin engellemedi o kadını ki ben olsam derdim eşime neden engellemedin diye daha irtibat falan mı kuracaksınız diye 🤷🏻♀️