Ay bizimki de baya garip şu an nişanlıyız ama imam nikahı kıydık. Ben eski sevgilimden çok çok fazla problem yaşadım el bile kaldırdı yapmadıgım şeylerden beni sorumlu tuttu aynı yerde çalışıyordum neyse ordan çıktım başka bi yere gitdim ve nişanlımıda orda tanıdım hem hocam hem iş arkadaşım gibi bi şeydi neyse bir az zaman geçti baya bu bana bakıyor falan çok rahatsız oluyordum anneme eve gelip yalvarıyordum çıkar beni ordan 😂 çünki çok pişkin pişkin suratıma bakıyordu ve ben oraya gittigimde boşanmıştı ama ben anlamıyordum sadece ara sıra birileri gelip çocugunu soruyordu ki oda 1 yaşı dolmamış boşanmışkar neyse bende zann ediyorum evli ama bana asılıyor artık bıktım annemlerde söylüyor ki her gittigin yerde seni seven çıkacak sende işden ayrılacaksan nolucak bu işler neyse biz bi çözüm bulduk kendimi yalandan nişanlanmış gibi gösterdim tabii ilk zamanlar bu çok kötü depresyonda bana sert davranıyor sanki ümit verdim buna sonra başkasıyla evlendim😂😂 neyse işte gel zaman git zaman bu hala beni taksiye falan kadar geçiriyor gittigim yere götürüyor bende asla sert davranamıyorum çünki çok iyi biri ama anlamıyordum neler oldugunu onun hayatında sarece eve geç gitmelerinden karısından ayrıldıgını biliyordum. Sonra iş arkadaşımın evine çocugunu görmeye gidecektik ondan 10 gün falan önce bana dediki o gün sana diecekkerim var ama duramıyorum ve artık bende ona karşı bi şeyler hiss etmeye başladım sonra ısrar etdim yavaş yavaş hayatını anlatdı karısıyla neden boşandıgını falan anlattı bende aydınlandım😂 o gün geldiginde senden hoşlanıyorum falan dedi bende bilmeiyırum falan çok üzerinde durmak istemedim konunun sonunda sevgili olduk🤷🏼♀️