Aysemlsema yaa tabi😍işte sonrasında kalemi verdim ben buna yani uzattım ben türk olduguna şaşırdığım için baktım kaldım manyak gibi o da garibim heralde diyo ki bu napıyo aynen o da kaldı kalem elimde uzatıyorum bir köşesinden de o tutuyo en sonunda kendi kendime dedm ki noluyo rezil oluyosun böyle bi güldüm sonra bende elimi geri alabilir miyim lazım oluyor da dedim onumu dondum teneffüslerde geliyoruz içeri arkadaslarım söylüyor sınıf defterinden seni aratıyodu seni bize soruyor fln diye bende diyorum ki ya o baktı bende türküm o yüzden bisey için degildi diye düşünüyorum yeni bir öğretmen geldi kendini tanıttı sonea bize dedi siz de kendinizi tanıtın diye sıra bana geldi ben kısa kestim adımı soyadımı yasımı söyledim gectim baktım hoca soru sorunca bu cevaplıyor yerime orda anladım biraz dedim ki kendime kızım biseyler var kendini agırdan al sonea işte ben rahatsızdım hastaneye gittim rapor aldm arkadasıma dedim herkese de ki gelmicek (yani ben) bikaç hafta cünkü rahatsız bakalım o ne tepki vericek tam anlamak için bu ve baska bir cocuk panik olmus bir sürü soru sormus okula bi geldim ben sözlümğ bekliyorum angutun teki bana bir tane yaprak koparmıs gecmiş olsun diye veriyo komikmiş gibi gülüyo numaramı istedi fln bu da gördü deli oldu buarada sözlümün de etrafında bir kız vardı o da sürekli bununla konusmaya calısyo benimkide benm peşimde konusmak için hosuma da gidiyo yani bu geldi dediki seni cok merak ettim neyin var aah işte bu dedim ya digeri getirmiş yaprak böyle olur gecmiş olsun fln😂böyle bikaç olay oldu beni isteyen pislik okula geldi tehdit etti beni bende agladım bundan da hoslandım baskaıyla evlenmek istemiyorum geldi sözlğm yanıma bilmiyor tabi ne olduğunu ama duydu sonra beni tren istasyonuna bırakıp sabahları orda beklerdi bisey olmasın diye ilk gün veda ederken elini uzattı iki amca gibi veda ettik sonea birgün sarıldık en kötü anımda yanımdaydı arkamda oldu hep sonra biz olduk işte gene uzun olmasın diye cok sey geçiyorum gerçekten iyi kötü asırı cok sey yasadık iyiki girmiş hayatıma buarada o kadar artistlik yaptık sınıftakilerle ayy işte aynı sımıftan sevgili olmaz diye en önce ben yaptım😂