Sadeceannemiyim Deleted4 kiz normal kahve cikolatA mi saka dimi beni kandieiyosn tam anlatmiyosn askolsun 😂 küstüm
Nietzsche Deleted4 o kahvenin neler vaadettiğini anlat kendi içer bence seninki😂başka türlü kandırop veremezsin tadı kötü ve bir fincan falanda değil kutu yani
Deleted4 Nietzsche yok anlatsam hayatta içmez ne gerek var falan der 😂sipariş veriyim o yokken gelir kahve ,hemen alıp kahve şişesine koyarım anlamaz bisey
Nietzsche Deleted4 sen hangi modelini alıyosun ya 😂 toz kahvemi anlamadımki. Benm bahsettiğim teneke kutuda içilmeye hazırdı
Edannannesi_1 Frenchoje valla geçen burda muhabbetini yaptık benimki parayı verdi aşkm git beğendiğin bi ayakkabı vardı ya onu al dedi ben ona almicam ama bu sefer doğum günü yeni geçti
Edannannesi_1 Deleted4 ahahaha o bizde de var eğer erken aldıysak illa veririz onu zamanından önce 🤣🤣
Nietzsche Sadeceannemiyim canım 48 hours çikolata,kahve veya enerji içeceği var .onlardan bahsediyoruz ilgin varsa dene işe yarıyor
Nietzsche Deleted4 olivettinin dediği toz heralde benim dediğim 48 hours ginseng drink , soğuk çay gibi tenekeydi . İğrenç bi tadı vardı . Çikolatada yedik o da berbat 😂 aynı markanın çok çeşidi var
Nietzsche Deleted4 şuan farkettim bizm içtiğimz kahve dye geçmiyomuş gazlı enerji içeceğiymş 😂😂hayalinde redbul gibi bişey belirmesin. Kahvede içtik biz ama kutuda 😂😂onun marka farklıymş demek ,tekelde biyerde denk gelirse alıyorduk öyle
Nietzsche Deleted4 pahalı ya o kadar kahveyi napıcan belki içmicek kocan ,belki tadını sevmeyeceksiniz 😂 tekellerden 3 5 liraya almıştık 😂benim babamda satıyodu bi ara tekelimiz vardı😂😂