Kizlar bişi merak etim🤭
Eşiniz hiç ağzınıza boşaldı mi nasil bişi oluyor ben hiç yaptırmadım kendisi bazen istiyor ama bn kusarim diye korkuyom yapanlar nasıl bir duygu yazar mi ,😄
Ağıza boşalma
Zevk suyu bıle ıgrrnc gelıyo bana agzıma gelınce
[silindi]
Poncigimm ben devamlı yutardim 🤩😁 şuan emziriyorum o yüzden yutmami istemiyor 🥳 zevkli oluyor erkeği tahrik eder aklına bişey getirmeden yapmanı tavsiye ederim erkeğin kendinden geçer
[silindi] tadi nasıl koku rahatsız etmiyor mu
[silindi] bir de eşin bişi demiyo mu yutugunda
Poncigimm yutmak mı🤮
Poncigimm benimde 3-4 kez boşaldı ağzıma ama yutmadım hepsini bazen tükürdüm de tadı cok hoş değil 😂
[silindi] ne kadar iğrenç insanlarsınız ya nasıl mide var sizde .
[silindi]
Poncigimm tadı yediği şeylere de bağlı spremin tatlı yediğinde tatlımsı tadı oluyor onun dışında ekşi tarzı zaten o an aklında başka şeylerle oyala yut gitsin 😉
[silindi]
Poncigimm zevk meselesi dizlerimin üstüne çöktüğümde yalarken ağzıma boşalınca yutuyordum 😅
[silindi] uyyy tuhaf oldum 😄😄😄
[silindi]
Hatice2012 teşekkür ederim tatlım da sana mı sorucaktim bizim hoşumuza gidiyorsa sananeeeee 😉😏
[silindi] tabi kişisel mesele sen öyle seviyorsan bize ne demi ama.😄😄🤭
[silindi]
Poncigimm niye igreneyim ki sikisirken eşinden igreniyormusun ki spreminden igreneyim 😅 araştırabilirsiniz sperm en temiz maddedir
Hatice2012 aynen🤢
[silindi]
Poncigimm eşim ilk seferde şok oldu yuttun mu gercekten diye şaşırdı ama yüzündeki o ifadeyi unutamıyorum şimdi emzirmesen ağzına boşalırdim diyor 😅
Hatice2012 sensin iğrenç,çık okuma,zorla mı okutuyoz