Antisosyalmom Hcrrr12 benden kan gelmedi canım. Daha sonra külodumda kan lekesi gördüm pembemsi o kadar. Nişanlıydık o zaman. İnanmıyorsan eğer doktora gidebiliriz dedim. Ama eşim sağolsun inandı bana.
Sedaa Hcrrr12 benim kanamam 4 gün sürmüştü 😂 sanki adet olmuşum gibi. 🤷♀️ öyle çok degildi ama iç çamaşırım lekeleniyordu hep. Eşimde korktu doktora götürim dedi, durmayacak galiba demişti😂 hele ilişki yaşadığimizda daha cok akıyordu 🤷♀️
NhLpRn Benim ilişki esnasında gelmedi gece kalktım tuvalete gittim klozete bi baktım kan, ilk orda geldi var mı aranızda böyle olan kızlar beden böyle olmuş olabilir?
Susli Bende hic kan gelmedi 1 hafta sonra cok az pembemsi bişey gordm o olabilir ama oysa neden 1 hafta sonea bilemedm
deleted_4033 Hcrrr12 ilk de kanamam olmadı merakımdan doktora gittim kızlık zarın esnek , ilişkide iri yapılı biri olmadığı sürece kanaman olmaz demişti ikinci seferde sert yapıyordum o anda geldi üç dört gün adet gibi oldum
Annesi-bebesi Hcrrr12 benim ilk gün gelmedi 2. Gün felaket bir şekilde oldu üstümüz başımız yatak komple kan oldu 🙅🏻♀️ 3 gün sürdü çok yoğundu sonra geçti zatn 😅
Yansingeceler Hcrrr12 Eşim ilk girdiğinde geldi Bi 5 dk bekledik gelmedi sonra devam ettik 3 4 gün hafif leke geldi sadece
Muallaktayim gizemsiz ilişkiye tam olarak giremiyodum haliyle görünürde bakireydim 😂 çatı açıklığı için parmaklayınca bozuldu tabi canım çok yanmıştı hatta dedim ben nası doğurcam bu çocuğu diye ama doğurunca yendim vajinismusu