• +18
  • İlişki süresi

• [silindi]

Susli neeeee 😱😱 5saat Allahım nasil oluyor o nolut açıkla 😂

hemsreanne valla geliyo hele ben asırı kasıldıgm zamanlae oluyo mecbur kalınca gidp yapıyom napim 😂

[silindi] prezervatif olunca oyle oluyo olmadıgında 3-4 saat bunun beli kuvvetli heralde cozemedm bi zamandan sonra yeteğğrr diyesim geliyo sıkılıyorm

Edepyahu baya valla ben evlenince böyle olmaz diyodm özlüyor o yüzden fln ama hic degişmedi masallah diyim de nasıl bisey bende bilmiyorum 😂

Xdxdxd 40-45 dakika sanırım ay saate bakmıyorum ki hiç yarın bakayım en iyisi 😂

Kızlar ben 3 yıldır evliyim hiç bi zaman istekli olamadım bitsede kalksa modundayım hep haftada 2,3 kes isteyen adam ayda 1 istemeye başladı bu durumu nasıl aşabilirim libidoyu yükseltmenin bi yolu yok mu :(

İnternette 33 saniyeyle 44 dakika arası sürer diyor. 1 saat 2 saat 5 saat… Şaşkınım

En fazla taş çatlasın 15 dkk 🤦 sebebide haftada bir falan yapmamız daha sık yapsak belki daha uzun sürer

Xdxdxd Eskiden bizim de kısa sürüyordu 15 dk falan ikinci kez yapıyoruz 1 saati buluyor . İlki kısa sürüyor ikincisi uzuyor 😂

Susli ay yok artık yaaa vallaha kıskanıyorum böyle yazıları okudukça 🙄 bizim 5 dakika sürse ona bile şükür eşimin erken boşalma sorunu var girdiğiyle çıktığı bir oluyor adamın ben hiç sevk bile alamıyorum beni kırmayıp geri devam ediyor ama küçülmüş penis ne işe yarar 🤪😂

Frenchoje bazen oluyo bikaç dk durdugumuz oral fln da var bacım onlarla oluyo valla

igze0101 kız niye mümkün olmasın abartmıyorum gerçekten öyle