[silindi] Ya sevgili arkadaşlarım cinsellik sex nasıl bu akşam benimki oyun oynuyor biraz önce oksayinca senin canın istiyor bekle parcalicam dedi biraz oyun oynamasına izin verdim o sıra sizinle konuşalım planınız azginliginiz ne derece de 🥰
Nesse [silindi] dün akşamdan kavgaliyum.uzun sürede cinsellik düşünmüyorum 😂 Yoksa içim de patliyorum da çaktırma 😂😂😂💥💥🔥🔥
[silindi] [silindi] @Alev12 @hemsreanne @Antisosyalmom kizlar naber bugün sohbet yok mu dün gece e postaya sürekli bildirim gelince çıktım 🤭🤣
delibirhatun [silindi] bende yarın kuaföre gidicem temizlenicem cumartesi süpriizz var😂😂 kocamı bugun kudurtmaya calıstım asla böyle seyler yapmam fazla adam sasırdı niye böyle seyler hic yapmuyosun ya diyor daha cok kudurdu valla iyiki indirmisim burayıı burdan sonra böyle oldum cesaretlendim😂 ah bi cumartesii gelsee ya diyip duruyor😂
[silindi] Nesse aaaa ben vericem valla onun tadı olmadan günüm zor geçti şuan öyle bı içimde azgınlık varki kıpır kıpır islanmisim resmen adamın kalkmasini bekliyorum 🧐🤩
delibirhatun [silindi] aynen aynen ya temiz değilken tadını cıkaramıyoruz ben utanıyorum yapamıyoruz Cumartesi acısını cıkarıcaz süsleneyim bide 🙈💋
Sevdan_ile [silindi] daha 22 gün daha beklemesi lazım 17 gün önce doğum yaptım yoksa bende kendimi zor tutuyorum üzerine atlamamak için 🤭🤭
[silindi] Yansingeceler valla direğin üstünde zipliyorum sürekli napayım o direkten bı fiskirtayim bitiyorum beyaz beyaz akıyor 🤩
Meleknur [silindi] ya senin nasıl bi konuşmuş tarzın varya tiksindim erkek ağzı gibi erkek oldğunu düşünüyorum ben senin her yerde karşıma çıkıyo yorumların 🤢
delibirhatun [silindi] eşime kalsa sorun etmiyor ama ben utanıyrum ya 😂 yapıyoruz ama yorgan altında elletmiyorum bile😂😂