igze0101 anladim canim kisiden kisiye degisiyor ilaki ama cogu kisi cok zorlandigini felan anlatiyor ondan biraz korkuyorum

SSelinn hiç korkma birazda eşinle alakalı canım sen kendini kasarsan zorlanır buda canını yakar

Naberbenz aynen öyle. Ben olsam derim kızım sen hayırdır nerden öğrendin bunları diye

SSelinn zaten adam şak diye girmeyecek içine o yüzden korkma yavaş yavaş alışm asüreci var

igze0101 kendimi kasamamaya calisicam ama birazda utaniyorum yani ilk defa karsisinda ustum fln acik olucak

Naberbenz yani birden yaparsa cok aci olur zaten demi yavas yavas yapcak acidinda durucak felan oyle olursa cok kolay olur

• [silindi]

Frenchoje oda doğru sorrrryyy 🤭

Bak ilk gecen demiyorum sevdiğin adamla ilk ilişkin cok özel olmalı . Sakın yukardaki yorum yapan şampanyalıtatlı mi ne o kullanıcının taktiklerini uygulama. Kendini eşinin kollarına bırak rahat ol ve sakin sakin seviş . Yumuşak yumuşak dokun sevdiğine . Elini gözünü oynatıp durmana gerek yok. Ayrıca tükürük mükürük olayına hiç girme ilk geceden adamın midesini kaldırma . Sen ne kadar yumuşak olursan eşinde o kadar kibar davranır sana . Farklı fantezilerine ilerleyen zamanlarda ilişkinizin dinamiğine göre yön verirsin .

Olivetti okadar cok cekniyorumki nasil olucak felan diye sevismeye baslayinca galiba kendiliginden devamida geliyor