Pozitifanne11 Hanımlar ilişki olsun olmasın az yaklasalim eşim direk elini yani bı kaç parmağını vajinama sokuyor ve çok sevk aldığını söylüyor çek diyince elim orda kalsa nolcak diyor biraz bozuldu kustu gibi tripli sizce yanlış mı yapıyorum
Doruk_kayramoms Pozitifanne11 hic yapmadiniz mi daha once neden izin vermek istemiosunuz gayet zevkli oluo hic bir zararida yok esinizi itersiniz bu sekilde ama
igze0101 Pozitifanne11 ay ne var kız bunda esin istekli sende zevk al diye okşuyor evet biraz bozukluktur adam .
Delimiyimneyim64 Pozitifanne11 siz daha hazır değilken sokuyorsa açık açık söyleyin daha hazır değilim ıslandıktan sonra yap ne yapacaksan diye
Yansingeceler Pozitifanne11 Bir kere eşine izin ver kendini kasma çok zevkli bişey daha sonra sürekli sen istersin 🤣
Delibal Valla bunu benim eşimde çok yapıyo bende kıZıyorum alınıyo sonra tek seninki değil canım benimkide öyle😂 ama acıyo benim kızmamdaki amaç
Momm2260 Ne guzel işte yapsın adam takımlarını sokuyo ona bısy demıyonda yani 😂 ıyıdır ıyı bnmkı eli orda yatmak ıstıyo yani bazen gece bı bakıyorum ordw kurcalama yapıyo
deleted_4033 Pozitifanne11 Bunu ben ilişki sonrası eşime diyorum içimde uyuyalım bugün diye 😅😅 ne var bunda ki
Happykidstengeldimmmm Kuruyken direkt mi sokuyor parmağını öyleyse acır ama ıslatıp yapınca ben aşırı zevk alıyorum ve eşim her ilişkinin başında yapar 😀😀 hatta ilişkiden sonra öylece kalmak istiyorum 🙈