propofol Kan değerlerinde bir sorun veya başka sağlık problemi olmayan insanlarda süt azlığı, yokluğu gibi bir problem olmaz. Bilinçsizdir sadece, yeterli bilgi birikimi yoktur. Yoksa her anne bebeğini emzirebilir. Fiziksel kaygıları bilemem.
Socutelady Wtf ben örnek veriyim benim memeden kanlar akarak emzirdim 1 hafta boyunca kanallar açılırken mastit oldum ve yaralar aldı başını gitti benim yengem benden büyük olması a ragmen memesi acıyor kanıyor diye kızını mamaya başlattı meme ağrısına dayanamadı diye kimi annelerin sütü az gelir ek olarak verilir ki ileride keyfe mama verir bu Bi gerçek ama onlara sorsan sütüm yoktu der benimde sütüm yoktu ben sabır ettim kanaya kanaya emzirdim ve yedim herşey sen yedim çok şükür fışkırıcasına gelmrsede kızım doyuyor ama şu Bi gerçek bazı anneler kolaya kaçıyor
Socutelady Emineyilmaz var var neler var sorsan bazı kesim annelere sütüm yoktu der ama ben şahit oldum kaç kişiyie
Limonlupopkek Wtf ben emziriyorum ve emzirmeyi cok seviyorum bebeklr arada guzel bir bag kuruluyor. Ama malesef baxi annelerin ya sutu gelmiyor, ya ucu cikmiyor veyada bebrk kabul etmeme gibi durumlarda mama takviyesi yapiliyor. Ha birde goğuslerinin deforme olmamasi icin emzirmek istemeyen bir grup var
Momm2260 Wtf zorunlu mama verende var ama cevremde tanıdıgım memelerı zarar gormesın dıye emzırmeyen bıle var🤦🏼♀️
Nefedukaa Mecburiyetten mama verende var keyfi verende. Bizim tanıdık sırf vücudu memeleri bozulmasın diye emzirmedi. Manken gibi kızdı ama 😅 tabi hicbirşet çocuğumdan önemli değil emzirmek gerçekten duygusal birşey bence cok farklı ben kestim kızım 3 yasında olacak nerdeyse özlüyorum emdiği günleri
hellokids Wtf goguslerde sarkma olduğu için çoğu anne emzirmiyordur ben çok seviyorum çok güzel bir bağ oluyor. Bunların hepsi gelip geçici şeyler bence evladı ile anın tadını yaşamak en onemli şey. 🤗
Panda Wtf Benim oğlumun biraz rahatsızlığı oldu emzirdiyim zaman öskürüyo buna çok üzülüyorum mecbur sağıp veriyorum.Amma gönül isterdiki ten tene değerek çoçuğumu emzirmek🌸
Prensesinannesi Panda bizde ona darbogaz deyiller menim qizimda eleydi 5 ayliqdi yene eledi yemek, su icendede ele eleyir
sirinhatun Wtf bebeğim prematüre olduğu için emme refleksi yoktu sağıp enjektörle besledim uzun bi zaman simdi 4 aylık emmiyo mecbur mamaya başladım yapıcak birşeyim yok
Aylizak Wtf benim bebegim meme tutmadi ucumda yoktu maalesef mama aldi meselaa keyiften değildi nasip kısmet 🙄
Happykidstengeldimmmm Mecburiyetten mama verenler oluyor bir de sütü olup da emzirmeyenler🤷🏼♀️ Emzirmek o bağ çok güzel bi duygu 7 aylık bebeğim var çok şükür emzirebiliyorum bıraktığı zaman çok boşluğa düşerim
senOlsanBari Oğlum 1 yaşına girecek simdi emiyor ama tek meme birinden tiksindi emmedi sütü de gitti onun simdi o eşimin 😂 keyfiyetten bırakmadım oğlum emse asla esime dokundurtmazdım
urkutucumelek Bende bisey merak ediyorum emziriyorum 4 aylık kızım var 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum bi mani olmazsa göğsüm buyur mu küçülür mü 2. Soru da sarkma yapar mi😒
Delibal urkutucumelek gögsün evet büyüycek süt oldugu için kızın o kadar çok emerse sütten kestiğin an o memeler sarkacak canım malesef gördğm biliyorum
urkutucumelek Delibal ayyyy 🥺🥺yaşlı memesi gibi mi olur yA emzirme sütyeni kulllaniyoeum normal sütyen ile emzirmek çok zor oluyor
Delibal urkutucumelek anlıyorum canım ama zaten bi zamandan sonra çocuga süt değil su vermiş gibi oluyo ve senin bütün vitaminlerini emiyo o sğtle beraber ılk 6 ay evet sonrası zaten ek gida en fazla 1 yaş yada 1,5 yaş fazlası zaten faydali degıl o yaşa kadar emzirirsen sadece memene alişcak ek gıdayı istemıycek bile
urkutucumelek Delibal doğru diyorsun cnm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🥰su an 4 aylık 5 buçuk gibi ek gıdaya geçeyim diyorum cunku ağzını çok açıyor bizimle sofraya oturuyor bazen
Azra000 Delibal süt her zaman faydalı ek gıdaya geçişte de bebek emze bile ek gıdaya alışır yanlış bilgilendirme yapiosun
Nayninayyy Bende emziremedim çok yara oldu almadı 9 aylık oldu hala sağıyorum bence hiçbir anne isteyerek emzirmemezlşk yapmaz
Panda Prensesinannesi Canım şükür düzəldi omedidə 1 həftə qaldığdan sonra.İndi özüm əmizdirə bilirəm.Düzdü ucu tez girir içəri özü ucun çıxardınca əsəbləşir deyinə deyinə ağlıya ağlıya çıxardır ucun sonra əmir😄deyirəm yəqin məni söyə söyə əmir😁
Prensesinannesi Panda mendede eleydi ureyim birinin ucun var idi birinin yox ucun olmayan guc belaynan emizdirirdim