Selam kızlar aşılama yaptıran ve bu yolla hamile kalanlar deneyimleriniz nelerdir paylaşabilir misiniz .
Aşılama ile hamile kalanlar
Oğluma 2. Aşılamayla hamile kalmıştım. Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
Heaven1708 Sağol canım ya biraz bilgi verebilir misin bende yaptırdım bu ay bekliyorum kaçıncı gün test yaptın bir de nasıl tuttuğunu hissettin acaba
Heaven1708 Dikkat etmem gereken seyler var mı önermek istediğin
Aşılama işlemi yapıldıktan sonra hemen kalkmayın yarım saat ayaklarınız havaya gelicek şekilde yatın. Çatlama iğnesinden sonra ki 2. Günüde değerlendirmiştik. Doktorunuzdan bu konuda görüş isteyebilirsin.Bebeğin tutunması için bi süre ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. En önemlisi stres sakin olun kafaya takmayın gerisi rabbimin elinde
Heaven1708 ananas ve kabak çekirdeği normal de tutunmasınayardımcı ile oluyor
Heaven1708 Çok teşekkür ediyorum her şey çok iyi gidiyordu aşılamayı yaptık ancak tutmadı ilk denememdi.😔
Heaven1708 merhaba asilamada esin spermi lazim oluyormu yapikmasi lazimmi
Denizzzzz hayırlısı olsun umudunuzu yitirmeyin. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Kara tabiki gerekli. Eşten spermleri alıp ayrıştırıyorlar. En hızlı olanları uzun şırınga gibi bi aparatla yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar
Heaven1708 offf ama eşim gitmıuo ne yapacm bilmiyorum cnım cok skıyorum
Heaven1708 Sağol canm Allah razı olsun tutmadı inşallah Rabbim isteyen herkese ve bana da nasip eder 🤲🥰