Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza 3 yıllık evliyim eşimle cinsel hayatımız çocuktan önce haftada 3 falandı şimdi haftada bir anca oluyor isteksiz olduğundan mı yoksa çocuk falan yoruluyor bide işte ondan bilmiyorum benden kaynaklı mı diye düşünüyorum ama ben ondan daha istekliyim yani her gün istese her gün yapacağım öyle diyim bana fikir verin 🥺
Fikir istiyorum
Benim esimde istekli ben de dogimdan sonra istekliyim ve istekli oldugumu b3lli ediyorum
Shnsibel seninle aynı durumdayız nerdeyse 😂 bizde 3 yıllik evliyiz. Cocuktan önce haftada 3-4 kere olurdu. Ama cocuklardan sonra haftada 1 bazen 2 oluyor. Benim 2 cocugum var, oglum 22,5 aylık, kızım 8 aylık. Biz cocuklardan fırsat bulup yapamiyoruz 😂 yoksa eşimde bende cok istekliyiz. Birde yeni eve taşındık 2 ay önce. Onun yorgunlugu da var eşimde, haftada 1 yapabilirsek şükrediyoruz 🤷♀️
Limonlupopkek bende belli ediyorum ama sanki eşim benim kadar istekli değil gibi geliyor
Shnsibel eşin ne diyor bu duruma. Yani sen istekli yaklaşınca yorgunum mu diyor, belki cocuktan çekiniyordur. Benim eşimde ilk oglum doğdugunda biraz tedirgin gibi isteksiz gibiydi ama sonra zamanla geçti o durum. 2.cocuktan sonra ben daha da istekli oldum 🤭 sürekli adamın peşindeyim. Bizim cocuklar engel. Eşine sor bakalım cocuktan mi çekiniyorsun de