Bebek Kızlar 5 gün oldu regl gecıkeli birlikte olduğumuzda içime hiç boşalmadı yani hep korunduk öyle bişey hiç olmadı yanlışlıkla bile hiç ama hiiiç ama daha hasta olmadım ya normalmi kafama çok taktım
Unlucky Bebek geriçekilme ile mi korunuyorsunuz sadece? Eğer öyleyse zevk suyunda da sperm bulunur hamile kalma ihtimalin var. Ama stresten falan da gecikmiş olabilir. Bi idrar testi yapmadan bilemezsin herşey olabilir
Seromir37 Bebek mevsimsel geçişler oluyo canım veya stres olabilir bende de 20 gün gecikme oldu hemşire arkadaşım mevsimsel geçişler yüzünden çoğu kadında gecikmeler olur dedi ben test yaptım hamileyim 🥰
Frenchoje Bebek geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Sadece geri çekilme yapıyorsanız test yapmalısınız. Bir de bebeğiniz 1 yaşından küçükse ve emziriyorsanız adet düzensizliği yaşamanız normal kabul ediliyor.
Bebek Unlucky yani geri çekiliyor inşlh değilimdr Allah olmayana versin bi tane var paşam şuan çok erken
Muallaktayim Unlucky bugün kaza kurşununa gidiyodum az kalsın ama zevk suyundan bende şüphedeyim bakalım tamda yumurtlama zamanım
Delibal Bebek bende o yöntemi kullanıyorum sakın lütfen gelsin adetin evet hala bende korkuyorum zevk suyundan kalabilirim diye bi kaç gün daha bekle sonra haber ver bize bana özellikle hemn başka yöntem deniycem😂
Bebek Delibal yaaa inşlh hemen olurum bebişim var bnm 10 aylık Allah olmayan herkese versin şuan hiç hazır değilim gerçekten 😅
Kozzz Bebek bir an ben mi yazdım acaba dedim 😂 aynı durumdayı 10 aylık kızım var ve 1 hafta geciktim memlekete gidip geldik hava değişimi ve 1 haftada 5 kilo aldım hormonlarım mı etkilendi bilmiyorum ama gecikmenin 3. Günü ve 5. Günü test yaptım negatifti hala olmadım bi olaydım rahatlayaydım
Olivetti Bebek regl gecikmesinden eminsen niye bu soruyu soruyorsun . Ben geri çekilme ile hamile kaldım . Geçmiş olsun
propofol Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir… 10aylık bebeğiniz var, korkuyorsunuz ama korunmuyorsunuz. İlla boşalmak gerekmiyor hamilelik için. Hamile olma olasılığınız var ne yazık ki. Hayırlısı olsun