igze0101 papatya02 nasıl kötü bi kelime hayat kadını falan insanın eşiyle iyi bir seks yapmasının neresi kötü istediği gibi yapabilir eşler arası sınır olmamali
Momm2260 papatya02 oha ya ne alaka hayatın. Parcasıyız hepımız😀 adam bızı. Ne yaptı bnce yap ınadına hosuna gıtcek
Kirmizisarap papatya02 sesli güldüm. Eşin gerçekten tuhaf. Benimkide çok normal sayılmaz gerçi😁 fantazi dünyaları küçük
Momm2260 papatya02 ugraş canm sen ugrasmassan hayatınız monotonlaşir gencsınız daha yap bosver bır ıkı alişir elbet. Yani ya bu cınsellıkten anlmayan erkek te varmiş ya vlla şaşirdim
papatya02 KirmiziOjeli kesinlikle sana katılıyorum canm onuda söyledim zatende sonra yine çevirdi ben sana saygılı davranıyorumda falanda filan
papatya02 Olivetti etti walla 3 yıldr evliyiz öyle her pozisyonda deneyen bir ilişkimizde yok düz yani ben biraz değişiklik istiyormda aldığım cevap bu oldu bnde çok üstelemedim dediğim dediktir biraz
Momm2260 papatya02 ozmn sen ıstedıgını yatakta sergıle o anda da bişy yapmaz heralde yapsada bır dene keske deme. Anlasın ıstedıgını
hayatboseglencos Ay bi kere o bana yapmıştı ve midesi bulandı hemen bıraktı. Bende sana yapayım demiştim istememişti dediğiniz gibi hayat kadını gibi ya olmaz dedi bende ısrar etmedim cnku sadece onun yaptığına karşılık yapmak istemiştim yoksa igrenirim 😅
Sevde_20 papatya02 sana yapmıcakta kime yapcakmis canım benim esim bana bunu dese napar eder yaptırırım o oralı ne yani beni o seviyede gormuyor mu sadece üstüme çıkıp isi bitince inecek mi benim isteklerimin önemi yok mu tutku ateş yasanmayacak mi bunu hayat kadınına mı saklıyor valla benimki böyle dese dedigine pisman ederim cok sinir oldum kusura bakma bacım kime saklıyor öyleyse o heyecani duyguyu seks heyecandır aynı zamanda ve hepimiz iyi biliyoruz ki erkekler de bu heyecanın kölesi yani aa valla eşin cok yanlis düşünüyor o kafadan çıkması gerek kolay gelsin sana inşallah zamanla aştırırsın bunu…😬🙄