Sevdahayat Nietzsche bugün test yaptım tek çizgi degılım ama neden olmadım kı ben hala devam edıyor akıntı kaşınma yara varmış gibi
Nietzsche Sevdahayat mevsim geçişlerinde olablr canım bende de oldu geçenlerde. Ama kaşınma için doktora gitmeni önerrim. İlaçlarını alırsın. İç çamaşırınıda pamuklu kullan ütüle ve hergün değiştir🌸
Sevdahayat Nietzsche olabılır canım normalde 12 oldum geçen ay ama hala olmadım beklıyorum 4gun oldu test nefatıf çıktı ama yınede korkuyorum bellı olur demı sımdı
_Cimengoz57 Merhaba benim 4.5 aylık bebeğim var gecen gün sadece bir kereye mahsus geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdik ama endişeliyim hamile miyim değil miyim diye Sorum sadece doğum kontrol hapı vermeleri için muayene yapıyorlar mı merak ediyorum
Blkz_07-01 Sevdahayat benim kızımda 7 aylık 2 aylık hamileyim.sağlıkla gelsin yavrum.bi şekişde büyüyecekler artık bi kaç sen çekerim ama sonra keyifli olur
Kelebek_72 Sevdahayat canim 1 yıla kadar. Normal sayılır. Adet gecikmesi. Ve sana tavsiye kekik kaynat suyunu iç adaçayı da içebilirsin 1 günde 6 bardak içtim adet oldum
Nur2016 Sevdahayat bebegim 10aylik hala normal aybasi olmuyorum. Her ay gecikir mutlaka. Bebeginizi emziriyirsaniz normaldir..