igze0101 Selam kızlar Malum çocuk olunca işlere yetişmek biraz zor bu yüzden robot süpürge almak istiyorum. Kullanan bacılar yorumları ve markaları yoruma lütfen
ketenprenses igze0101 benimde 1 yaşında çocuğum var almak istiyorum. Para biriktiriyorum şuan. Artık aldığımda o süpürür siler ben haftalık süpürür silerim miss🥳🥳🥳
LiTeraRy igze0101 xiaomi viomi cleaning se modelini aldim 15 gun falan oldu alali gayet memnunum ben cok guzel cekiyor haritalanmada zorlandim basta herkes gibi ama simdi cok basit geliyor cekimi herseyi cok iyi bana gore isimi cok kolaylastiriyor
Annesi-bebesi igze0101 happy kidste daha fazla yorum alırsın bu konu ile ilgili açılmış başlıklarda çok orası kalabalık malum
Antisosyalmom igze0101 canım isterse cok nadir büyük süpürgeyi açıyorum. Xiaomi vacuumm mop benimkisi. Çok memnunum. Günde on kere çalıstırıyorum inanın elim ayağım.
Frenchoje Antisosyalmom benimki de aynı model. İki hafta da bir dip köşe normal süpürge yapıyorum. Hergün robot süpürgeyi açıyorum sonra normal vileda ile siliyorum. Çok büyük rahatlık gerçekten. Önceden akşama kadar yaptığım temizlik şimdi 2 saatte bitiyor
Antisosyalmom Frenchoje bende öyleyim. Bazen tüm halıları kaldırıp mop yaptırıyorum. Alma gücü olan düşünmeden almalı bence.
propofol igze0101 viomi v2. Elim ayağım coook memnunum. 3500e almıştım şimdi 2500 e düşmüş indirimde 😭
Mybest igze0101 benimde kızım 8 aylık bebekle aşırı kolaylık eşim hediye olarak almıştı yapamıyorum bebişten diye benimkinin markası xiomi mi vacumm mop pro ben çok memnunum hem süpürüp hem silme özelliği var al hiç pişman olmazsın
Cemrerana igze0101 ben kışa gireken almıştım iyikii almışım benim evim dubleks çok zor oluyodu süpürmek hem benm aldığım modelin su hazneside var moopta yapıyor resmen elim ayağım oldu kutusunda ixaomi roborock s6 vacum yazıyor trendyoldan almıştım yazardan çıkar