Kızlar eşim normalde anlayışlı birisi ama bana çoğu zaman sert davranıyor bişey isterken emreder gibi istiyor rica etmiyor sinirim bozuldu tartıştık az önce ben böyleyim diyo ben mi abartıyorum normal mi bu davranış sizinkiler nasıl
Ters davranan eş
tokyo-12 cevreden kaynakli olablir mi canm bazen benim esimde tuqf konusur cevresi hep erkek her turlu erkek tipi var ister istemez bozuluyor diyo ama uyarnca düzeliyor genelde iyidir benden de hep guler yuz ister 🌸😅
Kimsemkimimyaw ne güzel çok şanslısınız her çift tartışır ama eşleri sonra gider gönlünü alır 1hafta aynı evin içinde küs kaldığımız oluyor 😔
tokyo-12 sizde kalsanz mesela yuz vermeyin nereye kadar illaki bkacak sizde küsün gelmesin onu gormezden gelin bakalm napcak
tokyo-12 ben bana böyle davranmasına izin vermem ters bişey söylediği zaman bana karşı düzgün konuşur musun diyorum pardon hayatım der düzeltir kendini
Kimsemkimimyaw bunu çok denedim yazın 1 hafta boyunca akşam eve gelip yemek yerdik tek kelime bişey sormazdım yatasaya kadar balkonda otururdum o içerde tv bakardı umru bile olmazdı artık bi süre sonra insan neden küstüğünü unutuyo konuşmaya başlıyor insan
tokyo-12 sen de ona kendi gibi davran 😕
- Düzenlendi
tokyo-12 benim eşim de ters değildir ama bazen tartıştık mı bizde o gelip özür dilesin isterim ama oda dilemez bende uzatirim ama elinde sonunda gelip aşkım daha ne kadar küs kalacaksın bana barışalım artık der bir sekilde affettirmeye çalışır sizin ki hiç takmiyorsa sizi kaybetme korkusu yok bence sen o korkuyu bir tattır ona
tokyo-12 canm umursamamayi denesen c ciddi anlamda gelirsede hos de gelmezsede ama kendinde dayan inan biraz umirsanmamak kotu bisey belli duzelir
tokyo-12 Şimdi düşünüyorum da benim eşimde benden birşey istediği zaman lütfen verir misin tarzında konuşmaz ama söyleyiş tarzı kibardır kavgalı halimizde "“misinli ” konuşur -acaba senin eşinin sert davranmasının altında birşey olabilir mi yok dersende o sert bir şekilde bir şey istediğinde güzel bir dille uyar öyle istediğini yap
dolapfaresi Doğru dedin eşimde sevgiliyken sürekli korkuyorum derdi nedenini söylemezdi ama birgün o bakla çıktı ağzından seni kaybetmekten korkuyorum demişti şimdi evliyiz hala öyle ailenin arkanda olması eşinin seni gerçekten sevmesi ve kaybetme korkusu çok önemli ☺️Umarım anlamışsındır🤣🤣
tokyo-12 geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi bu
tokyo-12 benm eşiminde konuşma şekli öyle cnm bazen bana bagırıyor sanıyorum ama artk alıştım niye bağırıyosun diyorum. Ne bağırması diyor 😂
dolapfaresi daha önce taşınma konusunda büyük tartışma yaşadık 2 sefer annemin evine gittim ilkinde gittiğim gün kayınpederim geldi aldı 2. Sinde 10 gün annemde kaldım genede geri adım atmadı dediği tek şey nasıl gittiysen öyle gel benim çocuklarımı getir dedi