Hanımlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum eşimle adetliyken kurallara göre beraber olduk bende orgazm oldum şimdi adetli olduğum için zaten cunupüm benim gusül abdesti almam gerekiyormu bu arada emziren bir anneyim yoksa adet bitiminde almam yeterlimi?
Adetli iken cinsel ilişki
- Düzenlendi
Ehvamliamme52 hiç yapmaman gerekirdi baştan haram canım . Alsanda bir şey değişmez
Ehvamliamme52 bence al yine de
Nietzsche beraber olmadık sadece seviştik 😅
Unlucky tamam kuzum teşekkür ederim
Ehvamliamme52 olsun canım orgazm olmuşsun , arkadaşn dediği gbi ynede al ama olmasa daha iyiymiş
Nietzsche Adet halinde sevişmek, Peygamber Efendimizin (asm) sünnetlerindendir. Arzulanmaya ve şehvetsiz de olsa sevilmeye muhtaç olan kadın, her ay belirli bir süre adetli günlerinde ilgisiz kalmaktan ve sevimsiz olduğu şeklindeki üzücü şartlanmalardan ötürü bunalabilir. Onun için bu günlerinde kadınları ilgisiz bırakmak doğru değildir.
Hz. Aişe (r.a.) şöyle anlatıyor:
“ Eşleri olan bizlerden biri adet gördüğü zaman Allah’ın Resulü (göbekle dizler arasını örten) genişçe bir örtü örtünmesini emreder, sonra da onun göğüslerine yönelirdi.” (Nesai, 1/189)
Ehvamliamme52 adetliyken cunup olmuyorsun adet bitince oluyorsun orgazm olduğun için şuan cunupsun o yüzden gusül alman gerekir.
Ehvamliamme52 adetliyken bel altı hariç eşler beraber vakit geçirebilir bunda dinen bir sakinca yoktur
Ehvamliamme52 eşinin göbek ile diz arasındaki bölgeye dokunması haramdır. Bunun dışında birşeyler yapmışsanız sorun yok. Ben bilgilendrme amaçlı söyledim ,yoksa beni ilgilendrmez de 🙂
Ehvamliamme52 canım şimdi adet hali başka cünüp hali başka adetliyken yemek içmek bebek emzirmekte bir sakınca yok ama cünüp halde bildiğin üzere var, bu yüzden abdest almak gerek
Nietzsche adetliyken orgazm olmak haram değil ilişkiye girmek haram yanlış bilgi vermeyin günah bişey yapmamış
Ehvamliamme52 orgazm olduysan al bence. Bilemedim
Orgazm olduysan adetli de olsan abdest alman gerekir. Adet bitiminde tekrar abdest alırsın.
Nietzsche adetlikyen istediğin şekilde orgazm ol vajinaya girmediği sürece haram değil
Ehvamliamme52 yuh ya gercekden yuh adetliyken haram ne gusulunden bahsediyorsun nasil mideniz aliyor
Ehvamliamme52 iğrenç ya bi kaç gün dayanamıyomusunuz ben kendimden iğreniyorum o dönemde siz nasıl yakınlaşabiliyorsunuz