Nietzsche Tatataammm tarayıcından imgyükle sitesine girip istediğin fotoğrafı yükle, aşağıda hakkında yazan kısma tıklayınca embed paylaşım kodları çıkıyor. 2. Olan kodu yani sonu jpg ile biteni buraya kopyalayıp yapştrmalısınız🌸
Tatataammm Tatataammm arkadaşımın testi ben hiç anlamıyorum 7 gün gecikmiş hamilelik beklentiside vardı acaba hamilelik var mı?
Nietzsche Tatataammm canım silik görünüyor ama 7 gün gecikmeye çok koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Bence kan versin hemen . Benimde silik çıktı 1 hafta önce falan düşük yaptım. Bebek istiyorsa umarım sağlıklı gebedir 🌸
Tatataammm Nietzsche evet bende öyle düşünüyorum gebelik olsa ikinci çizgi net çıkardı acaba geç döllenmemi oldu diye de düşündüm yarın mutlaka git dedim. İnşallah çok teşekkürler 🙏
Nietzsche Tatataammm evet o ihtimalde var canım ama benim başıma hep olumsuzu geldği için ,aklıma ilk gelende o oluyor maalesef😏
Dolunayy Tatataammm Benim adetim 10 gün geciktiğinde test yapmıştım ve anında ikinci çizgi net bir şekilde belli olmuştu üstelik geç döllenmeydi. Hamilelik var gibi ama çok yeni olabilir
delibirhatun Tatataammm benim 10 gün gecikmesine ragmen testim silik çıkmıştı ama 2.teste net çıktı ama yinede kan versin
Tatataammm Nietzsche kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım derim hep inşallah varsa sağlıkla alır kucağına 🙏
Tatataammm Nietzsche amin inşallah o telaşla sizin yorumunuzu tam okuyamamışım düşük yapmışsınız çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın aynısını 🤲 ilginiz için de çok teşekkürler 🤍
Tatataammm Dolunayy inşallah kaç aydır deniyorlardı geç meç döllensin yeterki döllensinde 😅 hayırlısıyla yarın net öğrenicez 🤗
Tatataammm delibirhatun bende dün yarın sabah ikinci testini yap eğer yine silik çıkarsa kan ver dedim bakalım bekliyorum bende 🤩