1234 hoşgeldin canım🌸sorun nedir ,umarım geçici basit birşeydir🙂

• 1234 bunu yanıtladı.

1234 oluyor sıkma canını bende oluyor hata yemek yermısın demeye bıle canım ıstemedı sonra acıdım 🧐🧐

• 1234 bunu yanıtladı.

Nietzsche hoş buldum canım. Ya aslında sorun yok aramızda.🙄 ya da ben öyle görüyorum. Sezeryan doğum yaptım. Neredeyse bir yıldır kardeş gibiyiz. Araya soğukluk girdi sanırım. Hal böyle olunca en ufak lafımız bile dokunuyor

Anonim2 evet gerçekten ben de o durumdayım. Hem bebek hem eş ayyyy😞

dolapfaresi anlamıyorum. Aslında sorun yok gibi ama var. İletişim problemimiz var sanırım. Anlaşamıyoruz

1234 bazen ınsan oyle bunalabılır kurban canını sıkma ❤️benım ılgılencegım bebeğimde yok Oyle olunca daha zor olur duayla duselır bende esımın bana ılgısızlıgıden sıkayetcıyım ama degısmıyor bende. bıraktım artık bazdm ınsam herseyden çok sıkılıyor konuşarak hal edebılırsn hal olur 💕

• 1234 bunu yanıtladı.

1234 öyle oluyor bazsn anlamak anlaşılmak cok zor oluyor

1234 ahahahah benim de ilk postum bu şekildeydi 😁😁cilve yap ciğerim gönlünü almak istiyorsan göster frikik ver ama verme 😁😁deli olsun iyice sallamıyormuş gibi

• 1234 bunu yanıtladı.

Anonim2 çok üzüldüm gerçekten. Allah gönlüne göre versin inşallah. Üzülme ama benimde Bebişim kaç yıldan sonra nasip oldu. Eş konusuna gelince evet gerçekten çok can sıkıcı bi durum. İnsan anlaşılmak istiyor işte

urkutucumelek 🤣🤣🤣ay sorma zaten buradaki hatunları okuyunca ben kadın mıyım diye bi geçmiyor değil içimden.🤣 benim ki ne anlar cilveden😬 gözü telefondan başka bişey görmüyor ki

1234 karşısına seni görecek şekilde otur mecliste çare tükenmez cnm 😁geceliğini giy hafif bacaklarını ayır 😁😁benim uykum geldi yada offf sıkıldım ben yA de ağzını hafif büzerek 😁

• 1234 bunu yanıtladı.

urkutucumelek 🤣🤣🤣kız istek yok bende bacım. Sezeryan doğum yaptım. Kızım üç aylık bi senedir adamla kanka olduk🤣anca gs maçlarında yan yanayız

1234 yaş kaç ciğerim benim de kızım 4 aylık doğumdan sonra istek arttı bende de 😁😁

• 1234 bunu yanıtladı.

1234 kız yazikkk adama biz kadınlar ve eşler olarak kocalarımızı memnun etmek zorundayız hanımlık görevi bu da kendini güzel bulunca seksi bulunca hiç mi içinde kıpır kıpır olmuyor kız kocaya karşı hadi gel canım seni istedi bugün moodum yerinde falan diye

• 1234 bunu yanıtladı.

urkutucumelek ne güzel söyledin. Biliyorum benim vajinismus geçmişim var. Doğumdan sonra tekrar bi korkmaya başladım anlamadım. Eşim çok dile getirmese de anlıyorum bunu sıkıntı ettiğini ama elimde değil. Bazen sırf bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum. Kendimi yetersiz görüyorum😞