Kızlar uzun zamandır burdayım ama ilk defa yazıyorum. Eşimle tartıştık canım çok sıkkın. Öyle yazmak istedim işte🙄
Kızlarrrrr
1234 hayiridr canım anlat rahatlarsın
dolapfaresi anlamıyorum. Aslında sorun yok gibi ama var. İletişim problemimiz var sanırım. Anlaşamıyoruz
1234 ahahahah benim de ilk postum bu şekildeydi 😁😁cilve yap ciğerim gönlünü almak istiyorsan göster frikik ver ama verme 😁😁deli olsun iyice sallamıyormuş gibi
urkutucumelek 🤣🤣🤣ay sorma zaten buradaki hatunları okuyunca ben kadın mıyım diye bi geçmiyor değil içimden.🤣 benim ki ne anlar cilveden😬 gözü telefondan başka bişey görmüyor ki
1234 karşısına seni görecek şekilde otur mecliste çare tükenmez cnm 😁geceliğini giy hafif bacaklarını ayır 😁😁benim uykum geldi yada offf sıkıldım ben yA de ağzını hafif büzerek 😁
urkutucumelek 🤣🤣🤣kız istek yok bende bacım. Sezeryan doğum yaptım. Kızım üç aylık bi senedir adamla kanka olduk🤣anca gs maçlarında yan yanayız
1234 yaş kaç ciğerim benim de kızım 4 aylık doğumdan sonra istek arttı bende de 😁😁
urkutucumelek 26 yaşındayım vallq ben de istek kalmadı yani yok tık yok
1234 adam bisey demiyor mu gi 😁
urkutucumelek işte sorun orda🤭 heyecan kalmayınca adam da her lafa takılıyor biz de tartışıyoruz
1234 kız yazikkk adama biz kadınlar ve eşler olarak kocalarımızı memnun etmek zorundayız hanımlık görevi bu da kendini güzel bulunca seksi bulunca hiç mi içinde kıpır kıpır olmuyor kız kocaya karşı hadi gel canım seni istedi bugün moodum yerinde falan diye
urkutucumelek ne güzel söyledin. Biliyorum benim vajinismus geçmişim var. Doğumdan sonra tekrar bi korkmaya başladım anlamadım. Eşim çok dile getirmese de anlıyorum bunu sıkıntı ettiğini ama elimde değil. Bazen sırf bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum. Kendimi yetersiz görüyorum😞