• +18
  • Jübilemi Yapıp Doguma Gircem 😂

Kızlar fikir verin bana bi kızım var akşam saat 8 9 gibi uyuyor. Hamileyim doğum yapıcam eşimle 1 aydır uzaktayız. Ben kaynanamlardayım şimdi gelicek beni almaya 15 gün falan burda izin derken ayların birikimi olucak😂 eve dönüncede 1 ay sonra doğum yapıcam. İyice ağırlaşmasan jübilemi yapayım adam beklesin doğum sonrasını istiyorum. Ateşli bir gece için fikirlerinize talibim. Gecelik konsept hersey olur ona göre alışveriş yapıp sipariş vericem 😂😂

KirmiziOjeli kız benımki sezeryan kolaylaşsa nolur😂 Nietim bırakmak değil zaten ama 2 çocuktan önce güzel hatırlayalım 😂

Kirmiziruj he tamam o zaman canım 😁 valla fantazi kıyafet falan giyememiştim karnım çok büyüktü ama son güne kadar hep büstiyer ve dantelli çamaşırlar giyiyordum bazı geceliklerimde oluyordu onlarıda giyiyordum sen de büstiyer ve seksi tanga falan dene bence. Kostüm zorlar 😁

Kirmiziruj Benimki korkuyordu çocuğa bir şey olur diye, üstüme olan bi gecelik giyip tv karşısında uzanırken birden salona girip ayartıp odaya kaçırıyordum. Bi yandan korkup söylenir bi yandan karşı koyamazdı. Ani çıkışlar yap anacım sen şaşırt şaşırt😘

Jübilemi ne ya türkce kelimeler varken baktim int aciklayici dogru bi anlatimi bile yok