• +18
  • Straplez sütyen

tokyo-12 ben hiç öyle bi sütyen görmedim hepsi düşük gösteriyor 😒

tokyo-12 maxpera diye bir marka var kaç yıldır onu bide nbb diye bir marka var onu da yıllarca kullandım alacaksın bu ikisinden şaşma derim ❤️

tokyo-12 NBB çok iyi duruyor ve çok kaliteli tavsiye ederm tam kalip olandan alın daha sıkı sarar

tokyo-12 tek markanın var wonderbra, hatta hande ataizi sütyeni diye nam salmıştı, ünlülerin kullandığı bir marka , strablez ve dekolte koyafetler için harika bir sütyen içinde sanki el var ve göğüsü kaldırıp tutuyor, ben 2 sene önce 200 tl ye almıştım şimdi 350 tl olmuş ama efsane bir sütyen, tavsiye ederim

tokyo-12 pentinin sütyenleri güzeldir ben çok memnunum bide çok uzun ömürlü oluyor 5yıldır kullanıyorum eskiden aylık alırdım bıkmıştım şimdi emzirdiğim için emzirme sütyenlerden kullanıyorum NBB

tokyo-12 bende nbb straplez sütyen var seviyorum ve alt kısmında lastik var o yüzden tene yapışıyo aşağı düşmüyo

naia istanbul diye bi marka var onun cropları dik gösteriyor

tokyo-12 suwen markasına bakın geri kalan hepsini es geçersiniz magıc form da aynı şekilde suwen de sütyenin içinde ki destek el şeklinde o yüzden de düşük durmuyor göğsünüz iç çamaşırcı da çalıştım bir zamanlar ordan biliyorum

tokyo-12 NBB nin gayet güzel duruyor indirimde 4 tane aldım geçen gün çok aşırı rahat ve dik duruyor