Laram68 Abla Size yalan söylemek istemem, ben Allaha Şükür inançli bir Müslümanim, Fakat bence böyle şeylere İnanmayin Kocaniz Mutlaka Doktora Gitmeli Rabbimiz Zaten Şifa Bulabilmemiz için Doktorlari Vesile Kiliyor. Abla Eyer bir Fiziksel Şikayetleriniz var ise en doğrusu Doktora Gitmek. Unutmayalim ki Yüce Allah sadece Şifa verir, ve Doktorlarida sadece bir Vesile Kilar. Benim Düşüncem böyle Hocalara Uymayin Kandirma olma ihtimali 100%… kötü birşey demek istmem Eşiniz Mutlaka Dua Etsin Kendisi ve tüm Hasta Kardeşlerimiz için, Rabbim El Şafi ismi ile Acil Şifalar bana ve tüm Hasta kardeşlerimize tüm Hasta Canlılara Allahümme Amin.. diye dua etsin az önce dediğim dua sadece örnek vermek istedim. Mutlaka Esmaül Hüsna Rabbimizin Mübarek İsimlerini Zikretsin Hem Ruhuna hem Bedenine iyi gelecektir Rabbimizin izniyle. Ben bilgili biri Değilim fakat Eyer bir Kusurum Olduysa Hakkinizi Helal Edin. Etrafta Maalesef Birçok Dolandirici var fakat Lütfen o İnsanlar yüzünden Dinimizi Kötü bilmeyin çünkü Biz İnsanlar Hata Yapariz Günah işleriz bu durumdan biz Sorumluyuz Dinimiz değil. Sizede Eşinizede İnşAllah Namaz kilmmiyorsaniz İnşAllah Kilmanizi Öneririm. Namaz Dinimizin Direğidir, Ahirette ilk Sorguya Çekileceğimiz Konu Namazdir, hergün 5 Vakit Namaz Kilmamiz Farzdir Rabbimiz bizi Huzuruna Çağriyor bize Hergün Sayamayacağimiz Nimetler veren Rabbimize Şükretmemiz Gerekir tüm Dünya Toplansa Yüce Allah’in bize verdiği bir Tel saçlı veremezler. Bu Dediklerim ile lütfen beni Yanlış anlamayin Herkez istediğini yapabilir bu Onunla Rabbi arasindadir, kişi kendinden sorumludur, ben size söylemek istedim çünkü Eyer Müslümanım Diyorsak Namaz Kilmaya Mecburuz. Yüce Allah biz İnsanlari ve Cinleri Ona İbadet edelim diye Yaratti, Kendimizi Haramlardan Koruyalim Günahlardan Sakinalim, Sahip Olduklarimiza Şükür, Sahip Olmadiklarimiza Sabir Göstermemiz ve Her Daim Allah’i Anmaliyiz, bize kötülük Edenlere dahi kötülükte bulunmamaliyiz. Ben biraz fazla konuştum fakat lütfen beni yanlış anlamayın ben Bilge bir insan değilim fakat Bir Müslüman Olarak Diğer Müslüman Kardeşimi Uyarmam gerek, Sahabeler de birbirlerine Nasihatler Öğütler verirlermiş.. neyse İyi günler Dilerim Sevgiler ☝️🤲😊❤️