Depresifmiyiz benim sevgilim türkiyede mastır yapiyodu bende burda okuyodum yani azərbaycanda nerdeyse 8ay falan uzak mesafe ilişkisi yaşadık 5ay görüşemedik yani ama evi ailesi burdaydi sevgililer gününde falan gele biliyodu anca sonra koronadan dolayi online sistem oldu o da ülkesine döndü yani ilişki her türlü zor yaninda oluncada o kadar kolay olduqu söylenemez ama fark etdimki çok zorluk çekmişim olmuyor öyle uzakdan ilişkini hep sirtinda taşimak zorunda kaliyorsun sanki

Depresifmiyiz bizde zaten karşilikliydi yani biz daha önceden sevgiliydik sonradan uzak mesafe yaşamak zorunda kaldik 8ay kadar ama o kadar zorduki şimdi kavga ediyosun yarin buluşuyosun hemen hall ediyosun öyle olunca insan bir yerden sonra yipraniyo hem hasret kalmişsin üstüne bazen kavga oluncada daha da zor oluyodu yani uzak mesafe yürümez diye bişey yok eyer seni sevdiyne aldatmayacagna inanirsan güvenin olursa her türlü yürürde sadece çoğu zaman zorlanirsin

nigaarrr herşeyin başı güven evet o olursa çoğu şeyin asılacagınj düşünüyorum

Depresifmiyiz benden sana tavsiye boşver konuşacaksın nolcak ülkenin bi ucundan bi ucuna gelin mi gidiceksin daha seninle görüşmeye gelmeyen adam evlenimce seni de göndermez evlendikten sonra bazı şeyler dank ediyor ama iş işten geçiyoe uzağa gelin gitme

Depresifmiyiz bende eşimle uzak ilişki yaşıyorum. Aramızda 3000 km den fazla var. Dokuz senemizi dolduracağız inşallah. Evlendim fakat düğünümüz bu yaz olacak. Biz yılda bir defa görüyoruz birbirimizi. Tabi her gün mesajlaşıp görüntülü konuşuyoruz vs. Pek tavsiye edilecek birşey olduğunu söylemem yanlız. Çok sabır ve emek isteyen bir şey.

Olivetti 1.5 senelik ilişkileri var hala görüşmemişler anladığım kadarıyla seven adam on kere atlar gelir evlenince ah vah derler ne diyelim herkes kendi kaderini yazar 🤷🏻‍♀️

Olivetti doğrular dediğiniz şey nedir? :) ben burada bir soru sordum ve sizden gelecek cevapları okuyorum sadece burada bir polemik veya bir ilişkiyi savunma içerisinde değilim çünkü sosyal medya da anlatılamayacak şeyler olaylar meslekler bir sürü şeyler var

Depresifmiyiz bu sevdiginiz evlenip bosanmis olan mi ? Eger öyleyse belki gelmemesinin baska sebepleri vardir cocuk gibi. Yani nekadar sevsende güvensende sanal alemde kimlere denk geliniyor hepimiz biliyoruz 🤭

Depresifmiyiz ben polemik yaratacak Veya ilişkinizi mesleğinizi sorgulayan şeyler yazmadım ki . Sadece uzak mesafe ilişkisinin zor olacağını hatta cok ütopik olduğunu yazdım . Ama siz sadece sizi destekleyenlere cevap verdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Daha önce evlenip boşandı falan diye de post açtınız yüz yüze görüşmüyorsunuz da altından başka şeyler çıkabilir sonra başınızı duvarlara vurmayın diye uyarımı yaptım gerisi sizde

Eşimle 1 yıl farklı şehirlerde ikamet ettik km’ler vardı aramızda. eşim 2 haftada bir gelirdi bazen ben giderdim. Yani seven insan 1.5 yıl beklemez. Şimdiye 20 kere gidip gelirdi . Sonra ağlamayın

Olivetti hiç görüşmedik demedim sadece görüşmelerimiz uzun aralıklar da , nasipse yıllık iznini alacak Mart sonu gibi gelecek aksilik cıkmazsa 😊 teşekkür ederim cevaplarınız için