Kızlar merhaba ben daha öncede post actım eylülde kürtaj olmustum 10 haftalıktı bebeğim kalp atısı durmustu ve gelişimide 13 hafta olması lazımken 10 da kalmıs herneyse ben ondan bir ay sonra kontrole gittim doktorum hersey yolunda rahim toparlanmıs ve temiz korunmayı bırakabilirsin dedi cünkü kolay hamile kalamıyorum yumurtalarım çatlamıyodu ilk hamileliğim klomenle ilk denemede oldu doktorumda bununda ne zaman olucağı belli olmadığı icin rahim iyi durumda olduğu icin bırakabilirsin dedi bizde bıraktık ama üc gün sonra adet oldum 36. Gün olmustum ilk gün az az gelip ikinci gün birden çoğalıp aksamına azalmıstı ücüncü gün kesilmisti bu ay da tam olmam gereken günde geldi 29 gün sonra takvimde adet günüm gözüken gün oldum ilk gün yine az geldi ikinci gün yine coğaldı aksama doğru azaldı ama bugün altıncı gün hala azar azar geliyo ve ben adet olcakmısım gibi gaz mide bulantısı arada bir karın ağrısı karında guruldamalar falan yasıyorum aynı zamanda kolay hamile kalabilmem icin inofolik combi kullanıyorum ekimden beri acaba bunlar onun etkisimi tekrar adet olcakmısım gibi hissettim kendimi 🤷🏼♀️ Uzun oldu k.bakmayın