lolipop1 [silindi] hayır eşim ilk günden beridir istiyor hatta geçen yine istedi ilişki esnasında yine kabul etmedim onun dışında herşeyi yapıyorm ama yetinsin bir zahmet 😄
PudraSekeri [silindi] Evlendikten sonra hiç olmadı, eşimde asla teklif etmedi, bende istemem şahsen. Bana doğru gelmiyor. Ama sevgiliyken arabada bi kere denemişliğimiz olmuştu çok az girmesine rağmen canım yanmıştı, hangi kafayla yaptıysak, cahillik işte😁
Zeynep_ [silindi] 5 yıldr evliyiz.Asla olmadı.Esim bir iki kere iliski esnasında istedi ama sonra oda istedigi icin cok pisman oldu.Özür falan diledi.
deleted_4033 [silindi] Dört yıla yakındır ilişkimiz var toplam beş altı defa yapmışızdır . Çok nadir yapıyoruz .
Yansingeceler Sevgililik döneminde birkaç kez yapmıştık eşimle şimdiki aklım olsa asla yapmazdım 😒 evlendikten sonra Bi kaç kere istedi eşim kabul etmedim
bisadekahve [silindi] eşim ilişki sırasında istedi bi kaç kere birinde kırmayım deneyim dedim daha başındayken acıdı vazgeçtim 😂
Leondarling [silindi] denedik ama çok acı verici bir şey ben yapmıyorum, nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum vardır bir formülü, eşimle ne zaman iddiaya girsek onun isteği hep anal oluyor, tabii iddiayı kaybetsem bile yapmıyorum çamura yatıyorum😄 erkekler için dwğişiklik ama kadına zararlı bir şey bence sonuçta anüs seks için uygun değil ve zarar görüyor.
KirmiziOjeli [silindi] eşim hiç istemedi çok şükür hatta bi kere ben yem attım hiç oralı olmadı sevindim inşallahta istemez 😁 zaten doğumdan sonra hemoroid gibi bişey oldu istesemde yapamam herhalde artık ama hiçbir şekilde istememde çok büyük sağlık sorunları yaratıyor ileride
propofol Hem sağlık açısından hemde dini açıdan eşimde bende asla denemek bile istemeyiz. Öyle olmasa bile Bence hiç hoş da değil mide bulandırıcı