• +18
  • Tanga meselesi

Merhaba arkadaşlar,tangayı kendisine yakıştıramayan tek ben miyim ya? Gündelik hayatta rahat edemiyorum ama bazen eşim için giyeyim gün içinde de diyorum aynaya baktığımda kendime yakıştıramıyorum hiç güzel durmuyor bende sanki. Eşim beğenir beni ama ben kendimi pek beğenmiyorum bacaklarımda ve kalçamda selülit oldu hamilelikte,doğum yapalı 4 ay oldu ama hala aynı çok kötü bir görünüm.Normalde popom dolgun ve kalkıktır eşim dahil çevremdeki arkadaşlarım olsun yengelerim falan olsun çok güzel derler ama oldu bitti ben beğenmiyorum.Bir de kalçalarımda sivilceler var nedenini bilmediğim şekilde her zaman olur biri gider biri çıkar çok sinirimi bozuyor.Tangaya alışık olmadığımdan mı yoksa bu görüntüden mi bilmiyorum soğuk bakıyorum,ama bir o kadar da giymek istiyorum.Var mı benim gibi olan? Kuruntu mu yapıyorum acaba ? Özgüvenim gidiyor eşimin görmesini de hiç istemiyorum ama eşim özellikle görmek istiyor ilişki sırasında .

Tazeannee kusursuz güzellik algısı bize yüklendiği için o dergilerdeki pürüzsüz mankenler gibi durmadığı için kendini beğenmiyorsun aslında. Ama emin ol onların da selüliti ve çatlağı var 😏

Kız o kadar estetik bakım yaptıran bütün ünlülerde bile çatlak selülit var Şeyma subaşınjn bile heryeri çatlak patlak boşver önce kendini sev herşey gözüne hoş gelir ne güzel eşinde beğeniyormuş

Tazeannee bende eskiden hep tanga giyerdim, doğumdan sonra kilo veremedim şimdi anane donuyla çok rahatım, eşiniz seviyorsa bence gayet yakışıyordur, aslında erkekler hiç takmıyor selülitmiş çatlakmış genelde umurlarında olmuyo az açıklık görünce hemen mevzuya giriyorlar, biz kadınlar takıyoruz aman kilom var aman selülitim vardiye boşverin rahat olun

KirmiziOjeli eşim sevdiğini söylüyor fakat bu konuda ciddi mi yoksa ben kurulmayayım diye mi yalan söylüyor bilmiyorum bundan tam emin değilim.

ZRaporu haklısınız öyle aslında birçok kadının vücudunda kusurlar kimse kusursuz değildir belki ama şahit olduğum çok güzel kadınlar var mesela biz tatildeyken çok görüyordum bikinili kadınları hatta kiminin bikinisi tanga gibiydi ama çok güzeldi vücutları pürüzsüzdü

gullum54 hatta geçenlerde bi foto atmış baya belli oluyordu😅şaşırmadım değil yani ama genelde filtre kullanıyorlar galiba.

gullum54 öyle tabi de acaba erkekler de bunun bilincindeler mi acaba ? Şahsen benim kocam anlamaz öyle montaj resim ya da fondötenden falan. İnsanın kendine özgüveni olsa ne iyi olurdu ama nerdeee o da bende yok

Leondarling aynen bence de hiç takmıyorlar gibi ama acaba benim gönlümü kırmamak için mi yoksa işini görüyorum diye mi bilmiyorum ama Yakıştırıyor eşim ben beğenmiyorum pek .Eşim de yakıştırdığı konusunda dürüst mü değil mi emin değilim😂

propofol aslında spor yapıp zayıflamayı çok istiyorum ama birçok kişi emzirdiğim için sütü etkiler diyorlar.Zatennsütüm az mama+meme şeklinde gidiyoruz iyice biter diye korkuyorum.

Canoo bir dönem yaptım faydasını görmediğim için bıraktım maalesef ama beşli devam etseydim dediğiniz gibi devamlılık olsaydı belki işe yarardı.

Tazeannee canım illaki zayıf kişilermi tanga güzel duruyor sanki özgüvenini yükselt eşin seviyorsa giy sanki ne olcak ve emziriyor olman kilo vermen için bir engel degil ben 18 kilo aldım dogumdan snra bir iki ay içinde verdm tüm kilomu ve aylarca kilomu sabit tuttum emzirdimde aynı zamanda kendine özen gösterirsen daha motive olursn bu tarz iç giyim konusunda da

Canoo tabi canım selilütleri bile var o kadar spora rağmen

Tazeannee sosyal medyada o kadar çok takılıyoruz ki sadece güzel olan herkes aşırı mutlu gibi algılamaya başladık herkese güzellik algısı yüklendi şindi kendimizi beğenmiyoruz herkes çok güzel olduğumu söyler her gün bi tarafıma mana buluyorum ben güzel değilim diye triplere giriyorm o yüzden beğenmiyor olabilirsin ama eşin beğeniyosa emin ol yakışıyordur

Aagg0207 75 kiloyum şu anda kilodan çok takıntılı değilim de selülit ve sivilceler canımı daha çok sıkıyor özellikle bu ikisi yani.Kilom da rahatsız ediyor ama onlar kadar değil

Tazeannee Brezilyan kilotlar var ilk onlarla başla,yavaş yavaş alışırsın tangaya. Eşin seni begenmiyorsa boşver giymekten zarar gelmez 😘

Naberbenz aynen öyle aslında çok haklısınız.Bebekten evvel az da olsa bakardım kendime ama şimdi iyice saldım kendimi.Kadınız sonuçta bir yerde bakımlı güzel fizikli birini görünce insan ben neden böyle olamıyorum ki diye düşünmekten kendini alıkoyamıyor.Çocuklu ve bakımlı olanlara ayrıca imreniyorum helal olsun hem ev hem temillik hem yemek vs hem de kendilerine olan bakımları benim çok hoşuma gidiyor keşke bende öyle olabilsem diyorum ama nerdeeee.Evime çok dikkat ederdim takıntılı gibi her gün çiçek gibi olurdu evim şimdi o da yok 😂🙈 ne kendime ne evime hayrım kalmadı bütün ilgi bebeğimde ha pişman değilim ama keşke biraz da diğerlerini becerebilsem diyorum hala alışamadım çocuklu hayata 4 ay olmasına rağmen.İlk çocukta böyleysem 2.yi hayal dahi edemiyorum.İyice beceriksiz hissediyorum kendimi