Var mı kızlar şöyle unutamayıp etkisinde kaldığınız bir gece ? Ben çocuktan önce yaşadığım birkaç geceyi unutamıyorum. Şimdi aman çocuk uyanmasın aman çıt çıkmasın diye diye biraz monotonlaştık 😬😬😬
Eşinizle unutamadığınız bir gece var mı ?
MonaRoka var dun geceyi unutamiyorum :) cocuk erkenden uyudu ve salonda ilk defa 3 kere ust uste bosaldim normalde 1 kere olurdum dun gece baya yaniyorduk 🔥
MonaRoka olmaz mı yeni evliyken doruklara çıkardık tabi o zaman 50 kiloydm her türlü pozisyon deniyorduk adamın aklından daha çıkmıyor Mutfak banyo koltuktan düşmeler 😂 Evim taşınacak hicbisey yok yerde halı birde koltuk biz sexs derdine düşmüşüz sabahın 7 sinde taşımacılar geldi ben geceden abdest alıp uyumuştm tabi birde hamileydm 3 aylık eşim de adamlar geldikten sonra banyoda sessiz bir şekilde almış duşunu 😂😂 şimdi çocuk var eskisi gibi bizde değiliz tabi .
sporcuanne26 kız 3 kere nasıl boşaldın 😳
sporcuanne26 Sen naptın bağladın mı kocayı😂
sporcuanne26 bikere bile boşalamayan bn gruptan ayrıldı 😂😂
lolipop1 bende bilmiyorum bu aralar fazla atesliyim ne oldu anlamadim emziriyorum diye acaba hormonlar tavan mi yapti
Dolunayy baglamadim odun kocam ben gozumu kapatırım dedi :)
Dolunayy belki bu gece baglarim
Prensessannemm eskiden bende oyleydim itiraf ediyim bosalmaz esim uzulmesin diye bosaldim derdim. Is beyinde bitiyo bide onden surtunuyorum en sevdigim pozisyona geciyom en son oturarak kocam oturuyo ben kucagina bol opusmeli bir sekilde yapiyoruz kulak boyun vs b3n oyle gaza geliyorum oluyo bunu kesffettikten sonra ıstediğim kadar oluyo
sporcuanne26 Bosalmadigim için hiç zevk almiyorm ya ot gibi cinsel hayatım var bakalm belki düzelir
Prensessannemm onden erotik seyler oku yada izle o gazla sevis bide sevisirlen kafanda baska bisey dusunme coxuk falan dusunursen olmaz odaklan olur
sporcuanne26 teşekkür ederim cnm isllh düzelir
sporcuanne26 hay maşallah 😁😁
Kaynanamgile gidicektik hazırlandım eşim kapıda beni bekliyodu actım tam cıkıcaz baktm dokunuyo birden eve geri atmıstı duvara sey etti fln içerde kapıya dayalı olan olmustu ama cok güzeldi cıkmıyo aklımdan😂
- Düzenlendi
Düğünümüzün tam ortasında benim tuvaletin geldi eşime dedim gel tuvalete gitmem lazım gelin odasına girdik ben tuvaletimi yapmak için gelinliğimi toparlamaya çalışıyordum firikik vermişim meğer adam tepeme atlamisti tabi baya yarım saat falan olmuş biz salona bir döndük herkez siz yarım saattir nerdesiniz demişlerdi o günü hiç unutamıyorum😂🤭
MonaRoka çok yazık ki yok. Her seferi birbirinin aynısı aynı tatsız birleşmeler. Tutkudan yaratıcılıktan yoksun. Zevksiz görev gibi yapılan ilişkiler🥴
MonaRoka çok vardır ama iki gün öncesinin etkisiyle bugğn tekrar yaptık 😂😂 kaç kere boşaldım saymadım bile 😂