Kızlar napıyorsunuz ? Beni uyku tutmuyor sinirden
Uyumayan varsa 👇🏼
MademoiselleCoco neden hayır ola ne oldu
MademoiselleCoco hayırdır canım noldu bende uyju war ama oğlum uyumuyor du yeni uyuttum burda takılıyorum 😂😂
Anonim2 ya dün olaylar koptu ya kaynanayla sinirden uyuyamıyorum kafam agrıyo eşimde öyle durduk yere düzenimizi bozuyor
Kadriyeosman_42 anacım uyu sen bebek uyurken tadını çıkart 😬
ne olsunn kaynana derdi dün ortalığı yaktı yıktı bizim moralımızı bozdu sinirden uyuyamıyoruz bile
MademoiselleCoco hala hala ne yaptı gene kaynanan annesındemı kalmak istıyor
MademoiselleCoco o soz meşhurdur derker hersey söylerler bana neler neler soyler bırlık yaşıyorum mecbur kalmısım yüzüne bakmaya insanlar öyle gerçekten hiç canını sıkma değmez üzüldüğünle kalıyorsun ben taka taka hasta oldum uc gun yemın ederım basım ağrıyor ve gecmıyor halımı gördüğü halde demez otur dınlen ıs yap der
Anonim2 yok be hic yaranamazsın kimseye rabbim insallah güzel günlere çıkarır bizi
Kızlar takmayın olan size oluyor sinir hastası olursunuz valla😂
msgranger_ hic sorma yaaa ne kötü bişeymiş böyle kafaya takmak kafam agrıdı 1 haftadır limoniydik iyice boku çıktı aman ya düşününce iyi oldu diyom ayrı eve çıkma şansım yükseldi
MademoiselleCoco ayn amin insallah yaaa
Anonim2 amin canım inşallah
MademoiselleCoco ayır ev daha güzel olur vardır her şerde bır hayır
Anonim2 inşallah kredi başvurusu kabul olursa olur yoksa zor 😣
MademoiselleCoco olur zamanla Allah kerım aynı evde kac kısı kalıyorsunuz siz can kac sene oldu kalıyorsun
Anonim2 biz 3 kişiyiz ama kaynanam 10 kişiye bedel yani 😂
Anonim2 2 senelik evliyim bende çocuğum falan yok henüz
MademoiselleCoco bende 6 yaa
MademoiselleCoco benımde yok bılrık duye yapmadım kaynalat öyle