Yerli-yummymommy Her istediğinde seks yapar mısınız yada siz her istediğinizde eşiniz yapar mı ? Ara sıra Naz mı yapmak lazım
Gujkhkkn Nietzsche bız sevgılıyken çok steslıydım sadecr sevısıyorduk ılerıye gıtmıyorduk ama çok ısterdım azardım. Somdı öyle olmuyor esım hala ısteklı ama bnde öyle olmuyor zevk alıyorum sma orgszm olamıyorum
lolipop1 Yerli-yummymommy hayır her istediğinde olmuyor genelde müsait zamanda tlfn TV izliyor öküz gibi yanındayım ne zaman yatağa geçsek gece 3.30 4 gibi istiyor küçük bebeğim var haliyle yoruluyorn uyumak istiyorm sonunda kazanan eşim oluyor çok nadirdir hayır dediğim ben istedigmde Hep oluyor ama asla hayır diyemez Cazibeme
Ekoeco Yerli-yummymommy İki kere istedim normalde beklerdim ama dayanamadım ben gittim birinde kalkma olmadı ve o geceyi hala unutamıyorum diğerinde zor kalktı ve ilişki esnasında indi kendimi hiç o kadar küçük hissetmemiştim bu saatten sonra asla cinsellik olmayacak zaten bitirdim kafamda
Zeynep_ Yerli-yummymommy Tabikide ben istediğimde de her zaman olur.eşimde her istedigi zaman olur😂.Yani istemesem bile bi şekil ikna eder öpe koklaya,🤣🤣.
Susli İstedigimde ayartırım bisekilde de o istedigin de bazen ben erteliyorum tam olarak temiz hazırlanmmıs degilsem ve o zmnda bisey yapamıyosam gerci cogu zaman dinlemiyor bile en azından direniyorum diyelim🤪
bisadekahve Yerli-yummymommy ben her istediğim de eşim kabul eder ki oda zaten istiyor olur ama onun istediği zamana göre değişir durum geceye kadar TV telefon uğraşıp o saatten sonra bi hal hatır etmeden o işe kalkışırsa hiç oralı olmam ama diğer türlü birbirimizi hiç reddetmeyiz 🔥🌸
Yerli-yummymommy Ekoeco Hayır canım ya bazen insanın canı sıkılıyor oda kalkmayı etkiler cinsellik çok önemli
Kirmizisarap Ekoeco sen de bendensin kader arkadaşım. Dedim bitti tamam cinsellik yok. Bu sabah adam azmış geldi becerdi gitti🤦 gerçi ben zevk almadım gerçi almaya da zaman yoktu ama🥴
Ekoeco Yerli-yummymommy Evet bende öyle düşünüyordum restoran işi yapıyoruz ve pandemi bizi bitirdi doğumum zor oldu falan herşey üst üste geldi erkekler bizden daha hassaslar etkileniyorlar cinsel yönelimleri azalıyormuş ama çok kırgınım çok