Nietzsche Emziren anneler yiyebiliyor mu ? Etkisini ne zaman gösteriyor birde😂
İsteksizlik falan yok ama merak ediyorum 🙈

Nietzsche Yok artıkk ahahahaha 😂 Eşim de kahve sevmez hep zorla içiririm onu da yarıda bırakır bide korkar böyle şeylerden kalp krizi geçirmekten 😂 ben kendim demeyecektim lakiin uygun değilmiş zaten emziren anneler napsın kiii 😂

Bende tam post açacaktım bu çikolatadan alıp eritip pudinge falan koysam olurmu acaba 9 ay hamilelik bebeğimde şuan 9 aylık sadece 5 defa birlikte olduk kaç kere afedersiniz adam beni üstünden indirdi yorgunum diye konuş diyeceksiniz konuştum fayda etmiyor artık bende gururuma yediremiyorum kendimce düşündüm bu çikolatayı alsam direk hayatta yemez yediği tatlıya bıraksam etki edermi

Brn öyle etki edeceğini sanmam ,normal çikolata yemezmi kahvenin yanında falan

Nietzsche yok yemek konusunda çok gıcık kahvede içmez çikolatada yemez

Dolunayy kalp krizi olsa ben geçirirdim. Kalp hastalığım var,alkolü redbulla karıştırıp içiyorum . O sırada bu çikolatayı yedim. Redbull bile yasak bana sen düşün😊 kahveyi sevmiyorsa bunu hiç içmez alma boşuna ,çikolatayı yedir yarım saate kalkar😂

Brn hmm kahve içse çikolatalı kahve yapar verirdin ,yinede deneyebilirsin pudingte . Ama pudingi az koy

Nietzsche Geçmiş olsun 🙏 ya alkolle karıştırma bari senin adına ben korktum ,kalp hastalığım var diyosun amanın Allah korusun😅