Dolunayy 😂 bnm öküz bı macun almıştı 1 çay kaşığı yenmesi lazım dolu dolu 2 çay kaşığı kullanıyor sonra evin içinde kızgın boğa gibi beni kovalıyor Allah o korkudan bizimkine de versin 😂

Kızlar kahvesini dün denedik 😂20 dk icinde durduk yere erekte oldu . 1 dk da boşaldı. Sonra Hemen söndü ☺️Ama yan etki oldu aklınızda bulunsun herkese olcak diye bisey yok ama eşimin burnu tıkandı o 20 dk da ve nefes alamadı bi süre burnundan 3 /4 saat kadar . Sabah da acayip bas agrısı ve göz yanması oldu . Öyle gün icinde erekte durumu da olmamıs. Açıkçası nefes alamıyorum deyince korkmadım degil . Sesi falan da değişti bi Anda bilginiz olsun

Elifss alkolle alındığında baş ağrısı yapar ama normalde bilemiyorum ,herkesin bünyesi farklı tabi. Biz alkolle tükettik yinede baş ağrısı burun tıkanıklığı falan yapmadı . İçinde olan bitkiler belli ,bunlara hassasiyeti olan arkadaşlar kullanmayabilirler😊

civciv07 canım erken boşalmaya etkisi olup olmadığını bilmiyorum valla ,bizim uzun sürüyor zaten. Bunun tek etkisi durduk yere erkeği erekte ediyor . Kahvesinin etkisi eşimde 2 gün sürdü,çikolatanın kısa sürdü 2,3 saat gibi . Yani mantıken erken boşalsa da erekte olduğu sürece devam edebilirler 2.yi yapabilirler

civciv07 tamam bu kutudaki çikolatadan bahsediyorum canım, bitanesini komple yiyorsun. Kutuda zaten 1 tane var .

Songul-lll büyük ihtimal yarın gelir kuzum deneyeceğiz 😁 duyduğum kadarı ile acı Bitter çikolata gibiymis