ZeynepSare9485 Slm arkadaslar letu hap kullanmıştım 1 hafta oldu bugün kontrole geldim yumurtam 13mm olmuş doktor 27 şubattan itibaren ilişki önerdi o zamana kadar yumurta büyümeye devam eder mi ya çatlaması için kaç mm olması gerekiyor
Vantie ZeynepSare9485 askim ya sabirsizlasma yadaki endiselenme doktorun dedigini yap sadece İnsallah guzel olur her sey senin icin💖🎀
Denizzzzz ZeynepSare9485 13 ml az canm en aşagı 18 olmalı sana önerim kuru incir zeytinyağı kürü yap çok etkili oluyor.
Ozlemayaz ZeynepSare9485 cnm yumurta catlatma ignesi vermedi mi doktor.yumurtalar buyuyunce catlatmak icin igne oluyorsun 36 saat sonra birliktelik oluyor.ben 4 sene tedavi gordum ordan biliyorum
Denizzzzz ZeynepSare9485 21 tane inciri yıkayıp ortadan ikiye bölüyoruz sonra cam bir kavınıza koyup üzerini az geçecek kadar zeytinyağı koyup 3 gün güneş almayan bir yerde bekletip sabah akşam 1 er tane yiyoruz canm eğer zeytin yağı koymak istemiyorsan incirleri kaynatıp suyunu her gün 1 er bardak içebilirsin sabah akşam .
Denizzzzz ZeynepSare9485 İbrahim Saraçoğlu incir kürü diye geçiyor YouTube dan bakabilirsin canm çok etkili oluyor .
Denizzzzz ZeynepSare9485 İncir kürünü denemeni öneririm şimdi 13 de o zaman 20 olur çok çok etkili oluyor
cocomadame Denizzzzz aynen bende zeytinyaginda inciri kullandim yumurtam buyumustu adetin 13.gunu kontrole gittigimde 18 mm olmustu
cocomadame Denizzzzz Tabii nasip olmadi tekrar denedim bu ay caksir suyuyla birlikte bakalim beklemedeyim 😔
cocomadame Denizzzzz simdide naturallen diye bi macun var incirle onu denicem ovu testleriyle. Caksir koku suyu buyutmede yardimci olmuyor sanirim. Yada ben sabirsizim. Suan adet agrisi cekiyorum adeti bekliyorum bu ayda nasip olmadi😔 insallah Rabbim tez vakitte kavusturur hepimizi
Denizzzzz cocomadame Büyütmek İçin direkt inciri dene derim canm çok etkisi oluyor .İnciri haşlayıp suyunu da içebilirsin zeytin yağı ile de bekletip yiyebilirsin.
Denizzzzz cocomadame Galiba bu çaksır kökü suyu bir kaç ay sonra etkisini gösteriyor ben bir kaç yorum okudum hepsi öyle diyor .
cocomadame Denizzzzz cocomadame#138284 canim adetim geldi malesef bu arada naturellen ve inciri birlilte tuketsem olurmu bilemedim? Bu ayda kendimiz denicez tekrar diyer adetimde doktora gitmeyi dusunuyorum. Sizin durumunuz nasil hamile kaldinizmi yoksa sizde mi denemedesiniz